2777
2789
عنوان

بریدم دیگه 😔دوس دارم بمیرم

103 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم 

بخدا دیگه خسته شدم تحمل ندارم ۳۸ هفته بازداریم الان دوهفته دیگه زایمانشونه اونوقت قراره پدر شوهرم اینا و خانواده خواهر شوهرم همه بیان گردن من بدبخت ،،خواهر شوهرم دوتا بچه داره ک بقران ببینید فرارمیکنید بی اجازه ازت چیز میبرن وسایل خونه رو میان میشکنن فوش میدن همینطور دستشویی میکنن تو خونه ،،،حالا قراره بیان چون پدر شوهرم یکم حالش بده میخواد بره دکتر ،،شوهر من میگه انتظار دارم تو بگی آره من بچه هارو میگیرم شما باباتونو ببرید دکتر ،،،نمیدونم استرس بچهارو داشته باشم یا اینکه فردا پس فردا پدر شوهرم مریضم نکنه  بخدا دیگه خستم دیگه بریدم از زندگی دوس دارم خودکشی کنم راحت شم ،،،،اونم از یه ماه پیش ک چون مادر شوهرم دستور دادن مابریم شهرستان ،،شوهرم من بدبختو یک ماه برد اونجا عید ک بهترین موقعس واسه من جهنم بود فقط خدا میدونه چقد زجر کشیدم ،شما جای من بودید چکار میکردید ،الان خواهر شوهرم بهش زنگ زدم میگه بابام گفته همه نریم فاطی گناه داره بارداره اذیت میشه منم گفتم بزار اون هی اذیت شه مهم نیس تو خوب باش 

😨😨😨😨 چه بی ملاحظه باورم نمیشه چه خواهرشوهر بی فرهنگی داری

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

نمیشه شما بگی من میرم‌خونه مامانم خانوادت بیان‌توخونه براخودشون باشن

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه بابات به شوهرت هم بگو هرکاری دلت میخواد بکن،، شعور ندارن؟؟ زن پا به ماه تازه باید مهمون داری کنه... یکم عرضه داشته باشین یکم جذبه داشته باشید که خانواده شوهراتون اینقد پررو نشن

تو نخ ما نباش گره میخوری
نمیشه شما بگی من میرم‌خونه مامانم خانوادت بیان‌توخونه براخودشون باشن

برم میاد ب وسایلم دست میزنه بی اجازه استفاده میکنه ،،اون پیش خودمم اینطوره تا برسه ب این که نباشم

همین امشب خودتو بزن ب مریضی برو دکتر الکی ب شوهرت بگو دمتر استراحت مطلقم داده یخورذه گریه هم بکنی بد ...

هر کاری بکنم فایده نداره ،،عید دکتر بهم گف نباید یه ساعت تو ماشین بشینیم نباید بری شهرستان ،،مادر شوهرم گف عید پسرم باید پیشم باشه شوهرم هم منو برو شهرستان ۹ ساعت تو راه بدون ایستادن بقران جوری کرم کرده بودم ک گریستن میومد ب حالم ،،رگ پام گرفته بود تا ۱ ماه درد داشتم بزور میرفتم دستشویی

برو خونه بابات به شوهرت هم بگو هرکاری دلت میخواد بکن،، شعور ندارن؟؟ زن پا به ماه تازه باید مهمون دار ...

منم میخواستم برم مامانم یه مراسم عزاداری پیش اومد رفت شهرستان الانم مادرش تو کماس ،،،کلیدای خونه رو دارم خواهرمم هس میگه بیا ،اما من تاکی خونه اینو اون باشم  ،تازه میخوان بیان تهران دنبال خونه بگردن شاید تا دو ماه پیدا نکردن من بدبخت باید اینورواونور باشم با یه بچه ،،،کارم فقط شده گریه بقران تنها دعام اینه سر زایمان بمیرم راحت شم