2777
2789

ناراحت نمیشین بچه هاتون میرن اوجا؟ تاثیر بد نذاشته رو بچه هاتون؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

وای اصلا توی ذهنم نمیگنجه 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قطع رابطه نیستم

اما رابطه‌ام خیلی سرده

مقصر هم خودشون هستن،خیلی اذیتم کردن و با زبون و رفتارشون آزارم دادن،منم هیچ کششی بهشون ندارم

بچه‌هم ندارم،اما بچه‌دار بشم نمیزارم خیلی سمتشون بره

کلا فرهنگشون باما متفاوته،فقط همسرم توشون فرق میکنه

نمیخوام تفکرش مثل اونا بشه

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

چرا قطع میکنی؟

منم از دستشون شاکی ام ولی قط نمیکنم. میرم ولی سرسنگین و اصلا محبت نمیکنم. مث خودشون

سخته بچه و شوهر برن و ادم خودش نره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
منم عقدم میخام بعد عروسی قطع رابطه کنم ولی همش از اثراتش میترسم البته به جز مادر شوهرم اون واقعا ماه ...

محدود کنید قطع یعنی تو خیر و شرهم نباید بری بنظرت میشه تااخر عمر..محدود کردن بهتره

چرا قطع میکنی؟ منم از دستشون شاکی ام ولی قط نمیکنم. میرم ولی سرسنگین و اصلا محبت نمیکنم. مث خودشون ...

مثلا چه سختی داره؟ 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
منم عقدم میخام بعد عروسی قطع رابطه کنم ولی همش از اثراتش میترسم البته به جز مادر شوهرم اون واقعا ماه ...

چرا از الان به فکر قطع رابطه افتادی . بجاش به فکر حل مشکل باش

دوقلو های عزیزم دوستتون دارم بیشتر از جونم. 
من قطع رابطه ام.شوهرمو بچم می نو میان ولی من نن

خب تاثیر بدی روی بچت نمیذاره.به نبودن شما عادت کن مثلا