2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم!!!

469 بازدید | 10 پست

بچه ها خیلی خوشحالم!!!

دیشب رفتم حموم دیدم گوشوارم نیست؛ خیلی ناراحت شدم؛ اعصابم خرد شد، تا صبح نتونستم بخوابم، صبح زود از خونه اومدم بیرون تموم جاهایی که رفتم بودم رو رفتم جلوی مغازه ها رو گشتم، سوپر، میوه فروشی و...

پیدا نکردم، خیلی اعصابم خرد بود، اومدم سرکارم، دیدم افتاده زیر میزم

خیلی خوشحالم، خیلی خیلی 

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر  درکت میکنم 😂😂😂

مرسی؛ خیلی حس بدی بود

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
خدا رو شکر که خوشحالی

مرسی گلم؛ کاش امروز همه مثل اینجور خوشحال باشن

خداروشکر

مرسی؛ خیلی حس بدی بود

خواستم تو اون تاپیک جواب بدم قفل کرده بود استارتر

منم وضع مالیمون بد نیست خداروشکر دوتا بچه سالم دارم

اما

اما

به قول شما بزرگترین خلا زندگیم اینه که محبت و توجه شوهرم رو ندارم بی نهایت دارم عذاب میکشم،مرد خوبیه گاهی خودش هم اعتراف میکنه که من بهت کم توجهی میکنم محبت نمیکنم اما  نمیدونم چرا رفع نمیکنه این مشکلو.

باز خداروشکر کنید که دستت تو جیب خودته من از نظر مالی بهش وابسته ام گاهی میگم کاش پول داشتم یا مال پدری داشتم اصلا با شوهرم دیگه یک کلمه هم حرف نمیزدم