2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاین خانوما

156 بازدید | 29 پست

من از دیشب ساعت دو یه درد بدی تو دست راستم دارم که از گردنم شروع میشه تا کف دستم احساس کرختی و سنگینی هم دارم تو دستم 

خیلی میترسم چیز خطرناکی باشه تو دو ماه اخیر این چهارمین باره اینجوری میشم معمولا شب ها میاد سراغم این درد نمیذاره تا صبح بخوابم 

کسی همچین تجربه ای داشته؟ با این اوضاع کرونا میترسم برم بیمارستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل قلبی نداری؟ 

مشکل قلبی به دست چپ بزنه فکرکنم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

منم گاهی اینجور میشم. بیشتر دست چپم. خیلی بدجور درد میاد. فکر میکنم بخاطر کم خونی  و ضعف اعصاب باشه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
این سری دست راستمه ولی دست چپمم میشه گاهی هم هر دو

پس یه چکاب بروعزیزم پشت گوش ننداز

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم گاهی اینجور میشم. بیشتر دست چپم. خیلی بدجور درد میاد. فکر میکنم بخاطر کم خونی  و ضعف اعصاب ...

خودمم فکر میکنم بیشتر عصبی باشه خیلی بده وقتی دردش میاد سراغم تا صبح نمیتونم بخوابم

نمیدونم فکر نمیکنم ارتباط داره به قلب؟

سوال بود عزیزم نمیدونم

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
این سری دست راستمه ولی دست چپمم میشه گاهی هم هر دو

مث منی پس

من بعضی وقتا آب قند با گلاب میخورم

گاهی هم قرص پرانول

یه خرده بهتر میشه

واسه منم بیشتر وقت خواب یا صبح که پامیشم درد میاد

البته خداروشکر الان طوریش نیس

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚