2777
2789
عنوان

اسم فرزندتونو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 153 پست

اینکه تک باشه زیاد از اون اسم مردم رو بچه هاشون نزارن 

اسم سختی نباشه راحت تلفظ بشه 

اسمه مخفف نشه 

تو همه لهجه ها خوب ادا بشه 

معنی خوب داشته باشه 

از این اسم ها نباشه که بعدش می گن این اسم دختره یا پسر

با فرهنگ کشورم و مذهبم بخوره

بهتره اولش با اول اسم خودم شروع بشه

ولی اینکه تو هرسنی به درد بچه بخوره  اینکه طرف 70 سالشه تو جمع نگن خانم ملوسک تشریف بیارن حالا همه فم می کنن ملوسک 2 سالشه بعد می بینن 70 سالشه

یام اسم اعظم السعادات رو صدا می کنن بعد میرببین 3 سالشه اینجوزیا

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
محمد معین.....گفتیم اگر پسر باشه حتما ی دوکلمه ای میزاریم که توش محمد باشه و بای صفت عالی در کنارش.. ...

من و شوهرم عاشق اسم معینیم ولی از اون جهت که اسم استاد خوش صدای عزیز معین هستش. مخصوصا شوهرم که عاشق آقای معین هست ولی خوب بین معین و یه اسم دیگه مردد بودیم و چون پسر همسایمون اسمش معین بود اون یکی رو انتخاب کردیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیرحسین و آیهان اولی رو عاشق اسمش بودم تو مجردی بعد ازدواج کردم دیدم همسرم هم عاشق اسم امیرحسین هس ...

ان شالله اربا اسم پسر من خواهد بود 🤗🥰💕 بعد ازدواجم البته😁

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕