2777
2789
عنوان

اسم فرزندتونو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 153 پست
یکی از گزینه های منه واسه اسم دخترم چون به اسم پسرم هم میاد ولی هنوز مرددم

هم پناه قشنگه هم جانان

ولی راستشو بخواید جانان از اون اسم هایی هستش که بعضی انسان ها میتونن به راحتی مسخرش کن ... جانان ... جای نان .. جانونی   ...   اگر اول اسم پسرتون ج داره اسم های دخترونه زیباتری هم هست که با ج شروع بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم دخترم موهاش طلاییه و چشماش آبی. تو خواب بهش میگفتم طلا. واسه همین اسمشو گزاشتم. موهاش خیلی ...

چ امضای قشنگی

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
اسم پسرم علی هست.بنظرم مانند نداره

واقعا هم همینطوره نه قدیمی میشه نه از مد میوفته خیلی هم شیک و با وقاره اسم پسر منم علی هستش 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

محمد معین.....گفتیم اگر پسر باشه حتما ی دوکلمه ای میزاریم که توش محمد باشه و بای صفت عالی در کنارش..‌.شب احیاء تو ماه رمضون اوایل بارداریم بود داشتم دعای جوشن کبیر رو میخوندم و صفات خدا روکه از از این صفت خدا یعنی معین بودن خوشم اومد به همسرم گفتم و قبول کرد😍

بچه ها سلام...🙋‍♀️
هم پناه قشنگه هم جانان ولی راستشو بخواید جانان از اون اسم هایی هستش که بعضی انسان ها میتونن به راحت ...

مثلا چی؟ غیر از جانان و جیران و جیدا و جانا. چیز دیگه ای نشنیدم کخ خاص و زیبا باشه

اسم پسرمو عید غدیر انتخاب کردیم که من نخواستم علی خالی باشه یه پسوند اضافه کردیم اسم دخترمم میخواستم رز بذارم که شوهرم گفت چون اسم دخترشو نذاشتن این انتخاب کنه به دلش مونده بهم گفت اگه اجازه بدی من انتخاب کنم گفتم باشه هرجور عشقته 😁

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم علی واقعا زیباست

ممنون عزیزم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
من و همسرم کلا اسم اصیل ایرانی دوست داریم با هم سر اسم مهسا توافق کردیم چون حرف اول اسم هردومون داخل ...

مهسا خیلی قشنگه و اول از همه باید خودتون خوشتون بیاد ... اما اسم های دیگه ای هم هستن که هم معنی با این اسم باشن ... یه نگاهی بندازین شاید از اونا هم خوشتون اومد  

دوستم دبیرستان بودیم این اسمارو رو تخته نوشت طاها وتیام و ترنم و تمنا من ازاین اسما خوشم اومد الان پسرم اسمش محمد طاهاس

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم