2777
2789
عنوان

جاي من بوديد چه واكنش نشون مي داديد

463 بازدید | 22 پست

سلام اول اينكه ببخشيد نمي تونم جواب سريع بدم كل جريان را تعريف مي كنم

شوهرم بخاطر قرنطينه كار از منزل انجام مي دن و داشت با شركتي كه كار مي كنن صحبت مي كرد، از طرفي قرار بود براي ما يك بسته بيارن و وقتي رسيدن در خونه به همراه شوهرم زنگ بزنن، وسط صحبت شوهرم با شركت به گوشيش زنگ زدن و مجبور شد گوشيشو به من بده (هيچوقت هيچوقت نمي ده) منم به بهانه حرف زدن با مامور ارسال اومدم تَو اتاق و تلگرام را چك كردم، به يك خانمي چند ماه پيش پيام داده بود نيومدي كانادا (ما ساكن كانادا هستيم) اگر مي خواي من بهت كمك مي كنم و دختره در جواب گفته بود تو وارد فاز هاي ديگه مي شي اگر من ازت كمك بگيرم بعدش هم پرسيده بود الان شيراز خونه پدرتي (ظاهرا دختره شيرازيه) اونم گفته بود اره

به نظرتون چي كار كنم

دهنشو آسفالت کن

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ماله عهد بوقه جریان.مطمئن باش چیزی نبوده و نیست

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

چیزی نگو که یه شرو وری تحویلت میده فقط زیر نظر بگیرش سر فرصت اگه باز چیزی دیدی مدرک جمع کن یه دفعه برین بهش تا نتونه بگه فلان بود بسان بود فقط حواست به گوشیش باشه توفرصتی برو ببین چیزی میبینی گوشی خودتم دستت عکس بگیر اگه هم چیزی ندیدی که خدا رو شکر

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜