2777
2789
عنوان

جاي من بوديد چه واكنش نشون مي داديد

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 22 پست

چرا گوشیش رو‌نمیده بهت؟البته تجسس توی وسایل دیگران اصلا درست نیست ولی اینکه یکی گوشیش رو‌سه قفله کنه یا اجازه نده کسی بره سر گوشیش یکم مشکوکه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خَيلي دل چركينم اصلا نمي تونم عادي رفتار كنم

میدونم سخته من چند باری تو تل پیام دیدم یه جوری پیچون که واسه کاره یا چیزه دیگه دهنمو بست منم چون چیزی تو تایپاشون بعد ندیدم هی به خودم میگفتم اگه چیزی نی پ چرا به هم پیام دادن هی میرفتم ازش میپرسیدم اشتباه چون خودشون یه جوره دیگه قضیه رو نشون میدن پس صبر کن ایشالا که اول چیزی نی اگه یه چیز به در د بخور بعد دیدی نشونش بده ن الان

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
میدونم سخته من چند باری تو تل پیام دیدم یه جوری پیچون که واسه کاره یا چیزه دیگه دهنمو بست منم چون چی ...

خَيلي سخته من اينجا تنهام خانواده ام نيستن حتي خونه بابام هم نيست كه برم

خَيلي سخته من اينجا تنهام خانواده ام نيستن حتي خونه بابام هم نيست كه برم

اره پس سعی کن دعوا را نندازی که اخرش ادم بده تو بشی یکم فقط به گوش باش و اروم

اره پس سعی کن دعوا را نندازی که اخرش ادم بده تو بشی یکم فقط به گوش باش و اروم

ريحانه جان ممنونم بابت پيام هاي مثبت ديروز 

من موضوع را مطرح كردم و فهميدم اون خانوم همسر دوستش بوده است كه شوهر من واسطه آشتي شون بوده و منظورش از فاز ، فاز ميانجيگيري بوده است و چون گفتي قبلا پيام ديدي خواستم بهتون بگم واقعا بعضي وقت ها سوتفاهم ها خَيلي بزرگ مي شن برات ارزوي بهترين ها رو دارم 

ريحانه جان ممنونم بابت پيام هاي مثبت ديروز  من موضوع را مطرح كردم و فهميدم اون خانوم همسر دوست ...

خدارو شکر ایشالا واسه همه اینجوری بشه به جای باریک نکشه😍