2777
2789
عنوان

حرف بد پدر شوهر که امشب خون به دلم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 63 پست

این پیرا و قدیمیا عقل ندارن راحتن بخدا....البته دور از جون بعضیاشون... من پدر پزرگم 122سال سن داشت یه ماه قبل مرگش بهم گف نگی ازدواج کردم و درستُ ول کنیا....

ولی عمه های شوهرم....تازه پیرترشون 54سالشه... همش میگن دختر بره دانشگاه هوایی میشه ... 😷

به دل نگیر عزیزم... احمقا همه جا هستن 

یدونه مثل ایتالیایی هست فک کنم که میگه ، خدا هر مردی رو که دوس داشته باشه بهش دختر میده...

کاش بمیرن این ادمایی که هنوز بین هدیه های خدا فرق میزارن... این مغز فندقی هایی که بحز حصاری که خودشون برا خودشون تعریف کردن چیزی رو قبول نمیکنن... اینایی که زندگی جوونارو زهر میکنن... 

من این ادمارو دوست ندارم و نخواهم داشت ، کسایی که فک میکنن به خاطر سن زیادشون میتونن هر حرفی بزنن و بقیه نباید از خودشون دفاع کنن چون بی احترامی میشه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم‌چرا شوهرا اینطورین..همه ش دوست دارن توجیه کنن ک اگ خونوادهم سر زنم رو هم برید حتما تقصیر ...

دو روزه دارم خونه تکونی میکنم‌ شوهرم همش میگه چرا مامانت نمیاد کمکت بابا مامانم

مشهد من تهران چطور بیاد تواین وضعیت کرونایی خانوادگی بیشعورشدن

[QUOTE=133967008]چرا نسل این حشمت فردوس نماها منقرض نمیشه اه[/QUOTE

حالم از این فیلم ستایش و اون دیالوگ های تحقیر آمیز این فیلم درباره دختر داشتن به هم میخوره ....این فیلم خیلی بدآموزی توی ایران داشت ...ما سه تا خ واهریم وقتی این سریال رو بابام میدیم و حشمت فردوس بد و بیراه به دختر میگفت بابام بداخلاق میشد میگفت حتما راست میگه .سریال.ک.شما دخترا به درد من نمی‌خورید منو خواهر هام هم به خاطر سریال مزخرف ستایش هی گریه میکردیم ...

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
[QUOTE=133967008]چرا نسل این حشمت فردوس نماها منقرض نمیشه اه[/QUOTE حالم از این فیلم ستایش و اون دی ...

الهی بگردم

غصه نخور عزیزم خدا برکت رو در وجود جنس مونث قرار داده❤🌹

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
دو روزه دارم خونه تکونی میکنم‌ شوهرم همش میگه چرا مامانت نمیاد کمکت بابا مامانم  مشهد من تهران ...

مگه دور از جون مادرت کارگرته ک بخواد بیاد کمک چطور خونواده ی خودش ور دلشن مامانتو از مشهد بکشونی بیاد کمک هیچوقت اینکارارو نکن نه خودتو کوچیک کن نه خونواده ت رو.چرا شوهر ت خودش بهت کمک نمیکنه یا خیلی نگرانته کارگر بگیره برات..بابا ول کناا با این وضعیتت براش خونه تکونیم میکنی..کسی ک ازت توقع نداره بابا..بخودت فشار نیار اصلا کسی قدردانت نیس ک..

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
[QUOTE=133967008]چرا نسل این حشمت فردوس نماها منقرض نمیشه اه[/QUOTE حالم از این فیلم ستایش و اون دی ...

الاهی عزیزم متاسفانه توجامعه ما هنوز این فرهنگ غلط هست کاریشم نمیشه کرد چیکارکنیم ،؟؟؟؟

هرکی گفت دختر بدهست بگيداگه بد بود خدا به پيغمبرش که عزیزترین بنده ش بود یه دختر نميداد بااین طرز فکرها اسم خودمون روهم ميزاريم مسلمان من که یه دختر دارم خداروهزار مرتبه شکر میکنم که این فرشته رو بهم داده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
الهی بگردم غصه نخور عزیزم خدا برکت رو در وجود جنس مونث قرار داده❤🌹

فدات عزیزم سریال ستایش خون به دل کرد خانواده هایی رو که پسرنداشتن ما که اینجوری بودیم به جای اینکه بیان سریال بسازن این تفکر دختر پسر رو ازبین ببرن اینو ساختن....خیلی ها به مادرم طعنه زدن به خاطر دختر داشتن ......مادرم همه ی آرزو ش شده نوه هاش پسر بشن چند روز پیش مادرم میگفت کاش خدا به شما پسر بده تا دلتون رو نشکنن بگن اینم مث مادرش دخترزاس.گفتم مادر این حرف نزن جنسیت رو مرد تعیین میکنه .. میگفت آدم های بی فرهنگ فقط میخوان تو رو بسوزونن و سرکوفت بزنن این حرفا حالیشون نمیشه.. راستش خیلی دلم برای مامانم سوخت

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
مگه دور از جون مادرت کارگرته ک بخواد بیاد کمک چطور خونواده ی خودش ور دلشن مامانتو از مشهد بکشونی بیا ...

باید تمیزکاری میکردم ی مادیگه نینیم میاد دیگه وقتش نمیشد واسه تمیز کاری سزارینم هستم تامدتها نباد کارسنگین بکنم  مجبورش کردم کارگر گرف ولی خوب ادم دلش طاقت  نمیاره خودمم تمیز میکردم حرفاتو بش میزدم مادرم مگه نوکرزنوبچته خیلی پرروئه

فدات عزیزم سریال ستایش خون به دل کرد خانواده هایی رو که پسرنداشتن ما که اینجوری بودیم به جای اینکه ب ...

جالبه ما هم ۳ تا دختر هستیم اما تا ب حال سر این موضوعات دغدغه ای نداشتیم

خدا به دلتون آرامش بده❤

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉