2777
2789
عنوان

حرف بد پدر شوهر که امشب خون به دلم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 63 پست
الاهی عزیزم متاسفانه توجامعه ما هنوز این فرهنگ غلط هست کاریشم نمیشه کرد چیکارکنیم ،؟؟؟؟

فقط باید دختر هات رو بالا ببری پیش همه بهشون ارزش بدی و از بچه هات تعریف کنی و خودت و بچه هات رو همیشه شاد نشون بدی کسی هم حرفی بهت زد جواب دندان شکن بهش بده دفعه دیگه جرات نکنه..  ک و ن لق پدر شوهر و بقیه ای که میخوان ناراحت ت کن...مهم خودت و بچه ها و همسرت هستین.

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
فدات عزیزم سریال ستایش خون به دل کرد خانواده هایی رو که پسرنداشتن ما که اینجوری بودیم به جای اینکه ب ...

راست میگه مامان خودمم دوتا دختر داره منم دوتا دارم همه هینو میگن بخدا خدایا به هرکی میدی به حق این شبهای عزیز سالم بده وهردوجنس رو بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بزرگ منم اینجوری بود با ما نوه های دختری عین سگ رفتار میکرد، پسراش بزرگ شدن سر ارث و میراث کتکش میزدن تازه سرطان هم داشت😂😂😂 الانم سر قبرش که نمیرن هیچ فحششم میدن که ارث کم گذاشت