2777
2789
عنوان

خاطرات جن و ترسناک

124 بازدید | 17 پست

بیاین ولی اگه ترسیدین برید سریع ...منم آف شدم ینی ترسیدم😂😂😂😂😂😎

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه اینجور تاپیکا رو روز بزنید؟    ما هم استفاده کنیم؟

نه شب کیف میده

من یشب با چراغ روشن خوابیدم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

یه وقتایی یه صداهایی احساس میکنند..یا اینکه احساس میکنند یکی پشت سرشانه یا از تاریکی می ترسند و خیلی علاعم دیگه....این علاعم رو توی اینترنت که جستجوی فراوان کنید می فهمیم که به اصطلاح مدیوم هستن این افراد.

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
نمیشه اینجور تاپیکا رو روز بزنید؟    ما هم استفاده کنیم؟

شب حال میده هاا

گفتی مدیوم ... یاد فصل اول نون خ افتادم    

😂😂😂

نه شب کیف میده من یشب با چراغ روشن خوابیدم

من روز میخونم که تا شب ترسم بریزه.فیلم ترسناک هم همینجوری نگاه میکنم.

ترسو شده بودم تا صبح از ترس یه ثانیه چشمام رو نمیتونستم رو هم بذارم حس میکردم دو تا دست از زیر تختم داره بیرون میاد

https://rastmard-com.cdn.ampproject.org/v/s/rastmard.com/۱3-نشانه-ی-مدیوم-های-روحی-_شاید-شما-هم-یک-م/amp/?amp_js_v=a3&_gsa=1&usqp=mq331AQIKAGwASDAAQE=#aoh=15877543332378&referrer=https://www.google.com&_tf=از %1$s&share=https://rastmard.com/%DB%B13-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C-_%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D9%87%D9%85-%DB%8C%DA%A9-%D9%85/