2777
2789
عنوان

میخوام به کارگرهای بیرون کمک کنم ؟میشه راهنمایی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 36 پست

تو پاکت کن پولو...حدودی تقسیم کن هرچقدر شد

غذا نبری که دوستمو مامانشو هلاک کردن  

مرسی ازت

شماره کارت بده ماهم کمک کنیم

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌برو مرغ بگیر 

مرغ درسته 

نفری یکی بده 

من همیشه سبد کالا درست میکنم 

البته باید پولشو داشته باشی 

من برای ۲۰ نفر سبد کالا به اضافه مرغ و گوشت نزدیک ۹ اومد در اومد 

اما الان مرغ که دونه ای ۲۰ تومن یا شایدم بیشتر باشه 

هم راحتی هم اون کارگرای بیچاره یه چیزی برای زن و بچشون میبرن 

به کی عزیزم؟

یه خانواده ی هست شوهره کپسول خونشون ترکیده مرده ۷۰درصد سوخته الان توان کارکردن ندارن بچه کوچیک دارن خانمه نون و چای شیرین بچشو سیر میکنه همه مدارکای پزشکیش و عکس سوختنش هم هست خدایی خیلی ثواب داره ادم به همچین کسایی کمک کنه 

.....

خانوما خواستم تاپیک بزنم گفتم انقد دروغگو زیاده کسی باورش نمیشه .یکی رو میشناسم شوهرش مرده یه پسر داره دوتا دختر بچه هاش زیر ۱۳سالن خانمه خونه کار میکنه خیلی وضعشون بده اگ خواستین کمک کنین بهم بگین تو این ماه عزیز ثواب میکنید بخدا

به نظر منم لوازم ضروری مثل روغن یا برنج  و ماکارونی این چیزا بگیری بهتره .

مرغ و چیزای فاسد شدنی نگیر . شاید طرف تا شب که بخواد بره خونش خراب بشه. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

منم یه خانواده ای رو میشناسم که مامان خانواده فلجه پسرش هم معتاده تازگیا دوباره انداختنش کمپ ویه دخترعقدی داره کرایه خونه میدن وکسی نیس خرج خونشونوبده همین سه نفرن

ان شاالله همه به حاجتشون برسن