2777
2789
عنوان

بندرعباسا یدیقه بیاین

101 بازدید | 21 پست

اقا من دارم میام بندرعباس اولش راضی نبودم الان کلی تعریف کردن یکم دلخوش شدم 

جاهای گشتنیش زیادع؟ 

ما خیلی حوصلمون سرمیره ماشینم نداریم سختمونه اونجا؟ 

بعد اینکه مواد غذایی گرونه؟ 

خونه ک افتضاح گرونه تو دیوار دیدم

و دراخر ما هیشکیو اونجا نداریم 

بیاین دوست شین باهم مااومدیم بریم بیرون 😅

تواین کرونا؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه

حالاکجاخونه گرفتید

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

الان شیوع کرونا تو بندرعباس وحشتناک شده ،،،،بازار ماهی فروشت رو کلا پلمپ کردن چون ۳۲نفر مبتلا به کرونا بودن اونجا؛،،،فروشگاه رفاه بغلشو هم پلمپ کردن به خاطر ۸مورد کرونایی که اونجا کار میکردن،،،،دیروز فقط ۷۵نفر مثبت شده

الان شیوع کرونا تو بندرعباس وحشتناک شده ،،،،بازار ماهی فروشت رو کلا پلمپ کردن چون ۳۲نفر مبتلا به کرو ...

وایییی نه؟؟؟؟ 

پس میگفتن بندر عباس گرمه کرونا کمه اونجا؟

خوبه شمام ی چیز یاد گرفتین تو هر تاپیک پست میذارید  جونمو از سرراه نیاوردم ک مجبور نبودم نمیرف ...

الان چه ربطی داشت؟؟؟

حالا چرا عصبی هستی ومنو میخای بخوری؟ مگه حرف بدی زدم...؟؟؟؟😐😐😐😐

اروم تررر😑

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽