2777
2789
عنوان

برفك دهان نوزاد

286 بازدید | 9 پست

خانما چيكار كنم خوب بشه،سه تاشيشه تموم كردم نيستاتين هرشش ساعت هم ب سينم هم دهنش ميدادم ميخورد هم باگوش پاك كن ميذاشتم ولي اصلا خوب نشد ي راه حل قطعي وسريع ندارىن

اللهم صل علی محمد وال محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی اصلا افته؟؟ اگ آفت باشه از درد شیرم نمیتونه بخوره

من شیرم میرفت زیر پوست دهنش سفید سفید میشد بردم بهداشت گفت افت نیست شیر خودته با گوش پاک کن پاک کن...قشنگ پاک میشد افت زیرش قرمز میشه و دردناکه

شیر خودته عزیزم....عین دختر من...الان اگ افت بود بچه از درد شیرم نمیتوانست بخوره...منم الکی ب بچم نی ...

جدي يعني نگران نباشم؟؟؟اخه همه جا نيس،چندجا دونه دونه زده ولي شير ميخوره،خداكنه همينطور ك ميگي باشه دوماهه پير شدم از دستش

اللهم صل علی محمد وال محمد

قبل از شیردادن سینتو با جوش شیرین بشور وتمیز کن وخشک کن بده بخوره دو روزه خوب میشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
جدي يعني نگران نباشم؟؟؟اخه همه جا نيس،چندجا دونه دونه زده ولي شير ميخوره،خداكنه همينطور ك ميگي باشه ...

ن عزیزم شیر خودته دختر منم همین جور بود مادرشوهر م میگفت افته گفتم کجا افته شیر با گوش پاک کن پاک میشه هی میگفت افته منم محل ندادم مال دختر منم طول کشید اونم همه جای دهنش بود...آدم خودش افت میگیره دهنش درد میگیره چیزی نمیتونه بخوره فک کن بچه درد داشته باشه و گریه نکنه...شیر خودته عزیزم