2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

: نذر کرد تامشکلش حل نشده هر روز دعای معراج بخونه ویه گردن اویز هم درست کرد دعای معراج داخلش گذاشت سر یک ماه یه ازدواج عالی کرد

[۴/۹،‏ ۱۱:۴۷] : دختر خانم به ملاقات یک عالم می رن و از ایشان دستوری راجع به ازدواج میپرسن. عالم جوای میده بعد از هر نماز سه تا صلوات بفرستین و هدیه کنید به حضرت معصومه(س).... هر چهار دختر بعد از چند ماه از عمل به این دستر به خانه بخت رفتن..... حضرت معصومه تقاضای دخترا رو بی جواب نمیذاره..... التماس دعا

[۴/۹،‏ ۱۱:۴۸] : یه 29 سوره فاطر  بعد از نماز رو یه استکان اب بخون زیاد مثلا یه دور تسبیح بعد صورتت رو با اون اب بشور خیلی زود ازدواج نیکنی خودمتجربه دارم

[۴/۹،‏ ۱۸:۳۷]  من گفت با وضو سوره مریم رو بنویس و آخرش اسم خودتو اضافه کن. دوستم برام نوشت و موثر بود من خیلی خواستگار داشتم ولی یا خود ب خود بهم می‌خورد یا خودم الکی رد میکردم بعد از نوشتن اون با وجود مشکلات و نه گفتن الکی من باز ازدواج کردیم و الان بهترین روزای عمرم داره میگذره

[۴/۹،‏ ۱۸:۳۸] چند جا خوندم 70 بار آیه 33 الرحمن بخونید و باهاش غسل کنید. سحر باطل میشه

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
: نذر کرد تامشکلش حل نشده هر روز دعای معراج بخونه ویه گردن اویز هم درست کرد دعای معراج داخلش گذاشت س ...

اینا رو من همینجا دیدم برا خودت برداشتم

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
من دوبار به قصد ازدواج چله حدیث کسا گرفتم  هردو بارش خواستگار اومد ولی ازدواج نشد😕الانم چله سو ...

من ک خیلی چله کردم و نماز هم خوندم اما فعلا قسمتم نبوده انگار!!

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
: نذر کرد تامشکلش حل نشده هر روز دعای معراج بخونه ویه گردن اویز هم درست کرد دعای معراج داخلش گذاشت س ...

ممنونم اینارو از کدوم قسمت برداشتین؟اگر بازم هست برم بخونم

خیلی تعریف نماز جعفرطیارو میکنن واسه ازدواج.تو نت سرچ کنید نماز جعفر طیار برای ازدواج روش خوندنش میا ...

ممنونم عزیزم