2777
2789
عنوان

سحری چی درست کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سبزی پلو ماهی میخام درست کنم  

ماهی تشنه میشی گل

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

استارتر میشه تو تاپیکت یه چیزی بپرسم عزیزم؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
من سبزی پلو ماهی میخام درست کنم 

ماهی تشنت میکنه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من دوتا خرما میخورم فقط به اضافه هویج 😂

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
با اینکه الان روزه هستم اصلا یادم نبود سحری😥باز شروع شد

قبول باشه 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم