2777
2789
عنوان

سحری چی درست کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام، نهار چی درست کنم تموم شد  سحری افطار جایگزین شدن🤦‍♂️ هرچی تو خونه هست درست کنین. پرسیدن ...

خخخ برا سرگمی‌میپرسیم گُل

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
نمیری دارم هجی میکنم که اسم خارجی این چی میخواد درس کنه اخه

😂😂😂😂😂ای ام خارجی باکلاس❤😁

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
وای موندم چی درست کنم؟اصلا سحری خوب نمیتونم بخورم دهنم وا نمیشه انگار

ب نظرم غذای سبک بخدرین بهتره غذا زیاد بخورین تنشتون میکنه برا سلاکتی هم خوب نیست ب جاش افطار یه شام مفصل درست کنین من همیشه اینکارو میکنم تو ماه رمضون ۶ کیلو راحت کم میکنم

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

کاش فردا ماه رمضون نبود و من منتظر میشدم بببنم چی میشد.اخه با شوهرم قهرم،موندم براش یحری بپزم یانه☹خودم پریودم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
من میخوام اسم کاربریتو درست کنم 😁

همه میخان قیمه درست کنن..خودم عقب موندم😂😂

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
نه تو وعده سحر همیشه سالاد کاهو یا شیرازی میزارم تشنه نمیشیم 

خب پس اونجوری خوبه، کلا مایعات زیاد باید خورد

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃