2777
2789
عنوان

سحری چی درست کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 96 پست
عههه همه قیمه درست کردن

چشمشون ب کاربریت افتاده هوس کردن😀😀

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
استارتر میشه تو تاپیکت یه چیزی بپرسم عزیزم؟

بپرس  گل

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جون التماس دعا 💙 دوستای گلم التماس دعا💜

بهمچنین عزیزم

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
بپرس  گل

من مشکل پ دارم بعد از دو ماه شدم میخوام برای فردا پاک باشم

بعد میترسم برم حموم قطع شه 

برم یا نه،؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خوش به حالتون روزه  ميگيرين من تازه زايمان كردم اگرم نميكردم نميشد روزه داري اينجا مثل حال وهوا ...

کجایی مگه

کاش فردا ماه رمضون نبود و من منتظر میشدم بببنم چی میشد.اخه با شوهرم قهرم،موندم براش یحری بپزم یانه☹خ ...

خخخ اشتی کنید...منو شوهرم اصلا نمبتونیم قهر کنیم دیشب کلی باهم بحث کردیم ۱ساعت بعدش تو بغل هم خابیدیم 😂😂

التماس دعا دارم ازهمگی.ایشالله منم بتونم ازسال دیگه روزه بگیرم😢

ان شاءالله...منم ۳سالو نیمه اردواج کردم سال اولی هس ک روزه میگرم ..یا باردار بودم یا شیر میدادمخخ

فردا روز اول ماه رمضونه؟ بچها من اقدامم اگه فردا روزه بگیرم اگ یه وقت حامله باشم مشکلی برام پیش نمی ...

نه عزیزم بگیر

خخخ اشتی کنید...منو شوهرم اصلا نمبتونیم قهر کنیم دیشب کلی باهم بحث کردیم ۱ساعت بعدش تو بغل هم خابیدی ...

خوشبحالتون.اون اومد منت کشی.؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
من مشکل پ دارم بعد از دو ماه شدم میخوام برای فردا پاک باشم بعد میترسم برم حموم قطع شه  برم یا ...

چرا میخای پاک باشی...بزار دورش کامل بشه دیگ...

قطع نمیشه