2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

2667 بازدید | 18 پست

دختر پرخاشگر و عصبی و بددهنی بودم و هستم و هر کاری که برایه خانوادم کردم منت هم میزاشتم کلی هم بی احترامی میکردم ۵۰ روزه پدرم فوت کرده و دارم روانی میشم که چرا قدر ندونستم و بچه خوب نبودم دوست دارم بمیرم ولی ۲تا بچه کوچیک دارم دلم میخواد برم پیش بابام که تنها نباشه اینجا که بود قدر ندونستم البته چند وقت بود که داشتم خوب رفتار میکردم شایدم میخواستم تازه قدرشو بدونم ولی خدا ازمون گرفتش فکر کنم به خاطر اینکه قدرشو ندونستیم خدا بردش که جاش راحت بشه و آرامی که با ما نداشت و بهش بده  به نظرتون چی کار کنم ازم دلشکسته نباشه  چون ۲هفته اصرار میکرد بریم پیشش شهرستان ولی من نرفتم و زمانی رفتیم که دیر بود 

چند وقته تو فکرمه جایی برم احضار روح لنجام بدن که بابامو ببینم بهش حرفهامو بزنم اما میترسم از عواقبش یا اینکه بابام بیشتر اذیت بشه

دوست دارم بهش بگم خیلی دوستش داشتم و دارم و دارم  دغ میکنم ولی زبونم بد بوده همیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه شوهر خاله دارم ینی داشتم...باهاشون بزرگ شدم خیلی خیلی بهش وابسته بودم چون دوسال باخالم زندگی کردم 

دوسالع پیش شوهر خالم فوت شد از حرفم ناراحت نشد اما حاضر بودم پدرمو از دست بدم اما اونو نه تا سه چهار ماه کارم گریع بود 

سرطان داشت و تواین شیش ماع مریضیش کسی بهم نگفت منم داشتم برا کنکور درس میخوندم فقط باش تماس تصویری میگرفتم گف دارم مو میکارم ک موهامو زدم 

بعدا لاغر شد بازم بم نگفتن گفتن عفونت داره 

شاید مرگش کمرمو خم کرد 

اللن دوسال گذشتع ب جرعت قسم میخورم ک حتی یک روز نشده ک یادم بره براش فاتحع بفرسم هرروز یادمع هرروز 

همه اینارو گفتم ک برسم ب اینجا 

یروز هفته پیش خالم زنک زد گف فلانی ینی شوهرش اومده بع خابم گفته بعد دوسال همتون منو فراموش کردین امااین ینی متظورش منم این منو یادش نرفته و هرروز برام دعا میخونه بهش بگو من همه امتحانامو قبول شدم دیگ گریه نکن 

احضار روح براینکهذفقط با پدرت حرف بزنی کار درستی نیس اونو ازار میذی و خودتو بدتر میکنی 

میفهممت خدا بدلت ارامش بده هرروز براش فاتحع و دعا بخون مطمن باش بدستش میرسه و تورو یادشه عزیزدلم 

یبار تو ی کتاب خوندم نوشته بود مرده های صالح هرروز ب دیدن فرزندانشون میان و اونایی ک ادمای بدی بودن هفته ای یبار میان 

اون تورو میبینع پس باهاش حرف بزن اون میشنوه 

من همیشه حرف میزنم و اونم میدونم ک میشنوه...

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی...
من یه شوهر خاله دارم ینی داشتم...باهاشون بزرگ شدم خیلی خیلی بهش وابسته بودم چون دوسال باخالم زندگی ک ...

به خواب خواهر کوچیکم خیلی میاد و بغلش میکنه میگه کاریه که شده آروم باش آخه خواهرم تو  مراسم ۳ پدرم قرص خورد  رفت ای سیو  و الان بیماری پانیک و وسواس فکری و حمله عصبی گرفته  ولی من فقط ۲ بار خوابشو دیدم و ۱ بارم تو خیال خودم تو خواب و بیداری داغ شدم و سبک همش میگفتم بابا میدونم تویی بغلم کردی که بعد چند ثانیه بیدار شدم 

من خیلی بهش بی احترامی کردم حتی ۲ بار اشکش درومد از حرفام  یادم میاد میخوام بمیرم همش فکر میکردم حداقل ۲۰ سال وقت دارم تا خوب باشم بابام ۸۰ سالش میشه ولی ۶۰ سالگی رفت  اونم چه قدر با دلتنگی بنده خدا هیچ وقت زنگ نمیزد بهم این دفعه ۱۰ روز هر بار زنگ میزد میگفت بیاد ملایر اینجا هوا و اوضاع ‌رونا بهتره که مریص نشیم فته بود یخچالش و پر کرده بود که از خونه دیگه نریم بیرون ولی نرفتم  و زمامنی رفتیم جنازشو اوردیم 

من یه شوهر خاله دارم ینی داشتم...باهاشون بزرگ شدم خیلی خیلی بهش وابسته بودم چون دوسال باخالم زندگی ک ...

نمیدونی حالم چیه  یادم میاد دیگه نیست دیگه چند وقت یه بار نمیبینمش و حتی کل کل نمیکنیم دیگه داره روانیم میکنه اصلا به خودم همه چیزو حروم میدونم براش خیرات میدم بعصی وقتها هم قران میخونم ولی چه فایده دیگه نیست و نمیبینمش

به خواب خواهر کوچیکم خیلی میاد و بغلش میکنه میگه کاریه که شده آروم باش آخه خواهرم تو  مراسم ۳ پ ...

باتمام وجودم درکت میکنم 

خاهرت کاربدی کردع خاهرت ادم ضعیفیه 

من میفهممت اما تو بیادش باش بی دعا و فاتحع نزارش یروز 

میگن مرده ها میان پنج شنبه ها درخونه های اقوامشون ک ازشون فاتحه جم کنن 

قربونت برم ارام باش اگر وضعت خوبع ب فقزا کمک کن بگو براش دعا کنن بیادش باش مطمنم میبخشت 

منم شوهرخالم ک فوت شد یکی از پسراش باش اختلاف داشت نه ک قهر باشن ولی بحث زیاد داشتن الان هربار بهم تو واتساپ پیام میده میگ بابام هنوز منو نبخشیده اونم مث شما ناراحته 

اما یکم فک کن تو خودت بچع داری مگ میشه پدری بچشو نبخشع!

منک نه.براش قرآن بخون.خیرات بده.اگ نمازقضاداره بخون.صددرصدمیرسه بهش.ایجورهم آرومترمیشی.کارخیربراش ان ...

به نیابتش کاره خیر میکنیم  خیرات میدیم  ولی خودم و نمیتونم ببخشم و زندگیم و به خودم و بچه هام زهر کردم  چون حوصله دیگه ندارم  

نمیدونی حالم چیه  یادم میاد دیگه نیست دیگه چند وقت یه بار نمیبینمش و حتی کل کل نمیکنیم دیگه دار ...

میفهممت من بعد از دوسال هنوز الکی گوشیمو میزارم در گوشم بهش فک میکنم ک پشت خطمه هنور بعد دوسال منتظر زنگشم میفهمم دلتنگیتو میفهمم 

انقذر بهش وابسته بودم ک هیچ کاری بلد نبودم تنهایی انجام بدم تا چند ماه بعد فوتش حتی بلد نبودم برم خرید تنهایی 

هنوزم گتهی فک میکنم روحم مرده 

اما چاره چیع با اشک منوتو برنمیگردن پدرت رفته...همه میریم

خدا میدع و خودشم پس میگیرع

باتمام وجودم درکت میکنم  خاهرت کاربدی کردع خاهرت ادم ضعیفیه  من میفهممت اما تو بیادش باش ...

همش به خاطر این پول لعنتی دعوامون میشد  وضع شوهرم خوبه یه کارایه مالی هم کرد برا بابام اما یه کم که کل کل میکردم با بابام سرش منت میزاشتم و بی احترامی میکردم بهش  اما کاش الان بود و دنیارو به پاش میریختم  اون موقعها هم به خدا دوست داشتم براش هزارتا کاره خوب مالی کنم ولی زبونم خوب نبود و همش جرو بحث و دعوا میکردیم همشم من مقصر بودم کاش بود الان کاش ولی ریگه ثروت دنیارو هم خرج کنم بابام زنده نمیشه 

میفهممت من بعد از دوسال هنوز الکی گوشیمو میزارم در گوشم بهش فک میکنم ک پشت خطمه هنور بعد دوسال منتظر ...

خدا بیامرزتشون   واقعا حسرت نداشتنه عزیز خیلی بده و سخته 

چرا دو هفته که اصرار میکرد رو نرفتی؟😔

با شوهر آشغالم دعوا کرده بودم  حال و حوصله  نداشتم و از طرفی هم به خاطر کرونا  گفتم پاشید بیاید خونه من گفت نه شماها بیاید اینجا هوا خوبه همه چیزم خریدم که نریم بیرون کرونا بگیریم   کاش ۱روز زودتر میرفتم 

درست روزی که تصمیم گرفتیم بریم روزه قبلش بود فرداش میخواستیم بریم

همش به خاطر این پول لعنتی دعوامون میشد  وضع شوهرم خوبه یه کارایه مالی هم کرد برا بابام اما یه ک ...

قشنگ میفهممت دلی ک ازردس هرگز خوب نمیشه جلوی اشکاتو نگیر گریه ارومت مبکنه

خدا پدرتو بیامرزع همه کار براش بکن من مطمنم میبخشتت...

بجای این حرفا ببین اگه حق الناسی یا خمسی یا نمازی بدهکار بوده براش جبران کنید.

رد مظالمم خیلی خوبه. برا جبران حق  کسانی که پدرتون نمیشناختشون

براش خیرات بفرست از صدقه دادن وقرآن خواندن و...

اگه بتونید چیزی براش وقف کنید که عالی میشه.

ای