عشقولیها مدیر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 403 عنوان به کمک ودلداریتون نیاز دارم در مورد جن زدگی | مشاهده متن کامل بحث + 2579 بازدید | 98 پست یکی از اقوام نزدیکم جن زده شده بچه ها خوب میشه تجربه داشتین تواطرافیانتون حالش خیلی بده 1399/02/05 | 16:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانیذ۹۵۶۸ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4563 همزاد منه پروفایلم همه میگن یه سیب که ازوسط دو نیم کردن خیلی زیباس خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
پانیذ۹۵۶۸ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4563 من خودم بچه کوچیک دارم چجوری بگم بیان اینجا قزوینم کسی جز من نیست که برن خونش تازه خواهر زادش که سه ... ای داد خدا خودش کمک کنه به حق پنج تن خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
عشقولیها مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 403 من دعا میکنم برات شما هم همون سنگ قلیاب رو انجام بده، خوبه ببین کسی هست چهل زایمانش بره حموم ... ببخسید برای اون طرف دعا کنید اشتباه تایپی نوشتم برام
پانیذ۹۵۶۸ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4563 بچه ها جن عاشق کسی بشه چیکار میکنه به نظرتون خیلی اذیت میکنهنمیزاره به هیچ مردی نزدیک بشه یا مردی بهش نزدیک بشه خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
kimia99 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 483 خیلی اذیت میکنه نمیزاره به هیچ مردی نزدیک بشه یا مردی بهش نزدیک بشه اگه نزدیک مردی بشه اذیتش میکنه ؟چیکارش میکنه ؟ چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود
پانیذ۹۵۶۸ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4563 ببخسید برای اون طرف دعا کنید اشتباه تایپی نوشتم برام اشکال ندارهحال همه ی ما دعا کردن داره عزیزماون شخص بیشتر...الهی خودت شر این اجنه ها رو( که برای تو هیچ کاری نداره) از سر اون دختر بردار، الهی آمین🙏 خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
ستاره۶۷۶ عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 496 خیلی اذیت میکنه نمیزاره به هیچ مردی نزدیک بشه یا مردی بهش نزدیک بشه آره وحشتناکه مخصوصا اگه اون مرد و خیلی دوس داشته باشی کاری باهات میکنه روزی هزار بار آروزی مرگ کنی تا اون مرد بره وقتی که رفت حالت خوب میشه
عشقولیها مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 403 ببخسید برای اون طرف دعا کنید اشتباه تایپی نوشتم برام ببخشید فکرکردم بامنی شرمنده
پانیذ۹۵۶۸ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4563 اگه نزدیک مردی بشه اذیتش میکنه ؟چیکارش میکنه ؟ والا دیگه دقیق نمیدونممنم اینطور شنیدم😁😁😁😁بزار اگه جنی عاشقم شد بهت میگم😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂 خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
عشقولیها مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 403 اشکال نداره حال همه ی ما دعا کردن داره عزیزم اون شخص بیشتر... الهی خودت شر این اجنه ها رو( که برا ... الهی آمین
kimia99 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 483 آره وحشتناکه مخصوصا اگه اون مرد و خیلی دوس داشته باشی کاری باهات میکنه روزی هزار بار آروزی مرگ کنی ت ... من یکی دوستام دعا نویس بهش گفته یه جن داره عاشقت میشه باید زود ازدواج کنی تا بلایی سرت نیاورده ولی دوستم شرایط ازداج کردن نداره چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود
عشقولیها مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 403 بچه ها تورو خدا جواب بدین میگم امکان داره این خانوادشم اذیت کنن
ستاره۶۷۶ عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 496 من یکی دوستام دعا نویس بهش گفته یه جن داره عاشقت میشه باید زود ازدواج کنی تا بلایی سرت نیاورده ولی د ... به دوستت بگو باحرف دعانویس سرنوشتشو تغییر نده به خدا توکل کنه