2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

1004 بازدید | 45 پست

سلاممم 

میشه لطفا کمکم کنید 

من الان یه ماهی هست با یه نفر هستم خیلی تلاش کرد تا بهش جواب مثبت بدم .وقتی قبول کردم گفت من برای دوستی نمیخوامت برای ازدواج میخوام هفته اول خوب بود همش پیام میداد همیشه خودش میداد وقت میذاشت برام اینطوری من بیشتر شیفته اش شدم 

ولی بعدش دیگه خودم پیام میدادم خودم شروع کننده بودم 

شبا میگفت میخوام ورق بازی کنم نمیتونم پیام بدم 

منم میگفتم باشه صبح که نگاه بازدیدش میکردم تا ۷یا ۶صبح انلاین بود ظهر ها هم ساعت ۳خودم پیام میدادم بهش

وقتی هم بهش میگم شبا چرا نمیایی میگه مگه همه چیز پیامه ولی حــس میکنم نمیخواد پیام بده 

امروز بهش پیام ندادم میخوام ببینم خودش میده یا نه 

انلاین هست ولی اصلا پیام نمیده😔😔😔خیلی اذیت میشم

نمیدونم واقعا چیکار کنم😔😔

همه پسرا همینن

همشووون

مطمئن میشن ک ب دستت اوردن بای بای

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ماه آخه😐😐😐

ول کن بابا من با ۶ماه رابطه معمولی و چندسال دوستی ب قصد ازدواج هنو تا دم عقد مطمن نبودم عاشقیم یانه

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
میگه عاشقتم ولی پسری که عاشق باشه اینجوری نیست 😔

منم یکی از اینا دارم

بیخیال

من دیگ ب جایی رسیدم چیزی واسم مهم نیست

توام فعلا پیام نده ببین خودش کی میده

من دیگ خسته شدم از این وضع هیچیم برام مهم نیست

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

میگن رابطه ای که به اینجا رسید رو تموم کنید بره منظورم نوبتی شدن و اینکه من پیام دادم اون نداد یا فلان ... . اشنایی برا همین چیزاست دیگه ببینی ک تحملشو داری یا اصلا ببینی چ اخلاقایی داره . ولش کن 

خیلی سخته😔 کاری کرد که وابسته اش بشم بعد

دقیقاااا وابسته میکنن

من ک از مهر تا الان با همیم

منم یکی از اینا دارم بیخیال من دیگ ب جایی رسیدم چیزی واسم مهم نیست توام فعلا پیام نده ببین خودش ک ...

تحمل میکنم نمیدونم 

تا ببینم خودش یادش هست یا نه ولی فکر نکنم😔