2777
2789
عنوان

قارچ واژن و لاکتوفم

19327 بازدید | 16 پست

من دوساله درگیر قارچ واژنم هی پماد میزنم خوبه باز دوباره برمیگرده یجا خوندم قرص لاکتوفم ضد قارچ هست دیشب خریدم و تا حالا دوتا خوردم از واژنم تیکه های سفید میاد بیرون و خارش هم اصلا ندارم

انگار قارچ ها داره میاد بیرون

کیا تجربه خوردن این قرص رو دارن.

همینجوری بودن

خداکنه دیگه برنگرده😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد شستشو خشک میکنی با حوله؟ با دستمال نه هااا

لباس زیرت رو هروز عوض میکنی 

با آب و سرکه رقیق خودتو بشور 

این قرص دکتر ب منم داد برای درمان نیست زیاد جواب نداد البته من باردارم و ترشح زیاد دارم 

منم پماد زدم ولی فعلا خبری نیست یه قرصم داده بود یکیش رومثلاالان بخوری یکیشو دوهفته دیگه ولی من حس میکنم قارچ تبدیل به کرمک میشه تو‌یه مطلبی خونده بودم ...یعنی این کرم ها از روده میان یا از واژن هستش و روده به مقعد ربط داره😞

بعد شستشو خشک میکنی با حوله؟ با دستمال نه هااا لباس زیرت رو هروز عوض میکنی  با آب و سرکه رقیق ...

اصلا لباس زیر نمپوشم فقط دامنم میپوشم 

سرکه هم قبلا امتحان کردم ولی چون قارچ ها مقاوم شدن روی من تاثیر کمی داره

خداکنه روی من جواب بده دیگه سراغم نیاد

سلام ببخشید از این تاپیک زمان زیادی میگذره،سوزش و عفونت قارچی شما برطرف شد؟ممنون میشم اگه از تجربتون ...

اره خداروشکر خوب شدم تا چند وقت از همین قرص لاکتوفم میخوردم.

شیرینی جات کمتر میخوردم.

ماست زیاد میخوردم.

تا همبن الان دیگه لباس زیر نمیپوشم وگرنه خارش میگیرم.

روغن نارگیل هم استفاده کردم خیلی عالی بود ضد قارچ هست.

ولی بیشترین تاثیر رو قرص گذاشت اکثر داروخانه ها هم دارن انشالله برای شما هم خوب باشه.

اره خداروشکر خوب شدم تا چند وقت از همین قرص لاکتوفم میخوردم. شیرینی جات کمتر میخوردم. ماست زیاد می ...

بببخشید اگه اشکالی نداره میشه درخواست دوستیمو قبول کنید فقط چند لحظه وقتتونو بگیرم یه دنیا ممنونتون میشم❤