2777
2789
عنوان

چراادما انقدر درگیر چاقی ولاغری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 93 پست
من فک کنم از نوزادی همینم رشد نکردم😂حاملگیم شدم ۶۰ هیکلم عالی شده بود جز شکمم ک بعد زایمان همش همرا ...

فقط جمله اخرت. 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا ۳۰ کیلو اضافه دارم  بیاد واست انشالله

ان شاءالله 😍😍

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
خوش بحالتون. من یک سال جون کندم تا برسم بوزن ایده ال. حالا باید بازم زور بزنم یه ۷، ۸ کیلو دیگه کم ک ...

لاغریم همچین خوب نیست

من بعد یه مریضی لاغر شدم ودیگه برنگشتم به وزن قبل من قبلا وزنم خوب بود ولی الان لباس اندازم بزور گیر میاد همشون گشادن 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
خب منم میخام فقط شکم پهلوم آب شه بازم ب نظرت رژیم بگیرم ؟

به نظرم رژیم چنان تاثیری نداره اگه رژیم بگیری بایدهمیشه مواظب غذاخوردنت باشی حلقه بزنی روزی یک ساعت یانیم ساعت تاثیرداده من خودم حلقه میزدم اماول کردم میخوام دوباره شروع کنم 

لاغریم همچین خوب نیست من بعد یه مریضی لاغر شدم ودیگه برنگشتم به وزن قبل من قبلا وزنم خوب بود ولی ال ...

اخییییی عزیزم انشالله که بلا بدوره. اگه ناراحت نمیشی و دوست داشتی بگو مشکلت چی یود که انقدر کم کردی؟

من عاشق لاغریم. نمیدونم شاید چون سینه و با سن و رون دارم همش تا لباس میپوشم اینا تو چشم میان. خیلی بدم میاد. اصافه وزن ندارم اما ژنتیکی هیکلم اینجوره، سینه با سن رون. عقده لباسای چسبون بدلم مونده دوس داشتم لاعر لاغر بودم هیچ برجستگی نداشتم ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم اینستا و تلگرام و ماهوار چشم و گوش همه را باز کرده من بااینکه اندامم عالیه ولی اندازه یک مشت دست شکم آوردم شوهرم خوشش نمیاد چون هرروز دارند خوش اندامای مجازیو میبینند یکم متوقع میشند ماهم میخوایم کم نداشته باشیم . من به شخصه 4 5 روز6 حلقه و دراز نشست شروع کردم واسه آب کردن شکمم خوراکمم نصف قبل کردم . 

تا تاریخ 9.9.99سه تا از بهترین آرزوهام برآورده میشه 😍خدایا شکرت 
منم تپلم ولی الان یه ماهی میشه باش خیلی کناراومدم راضیم دیگه ناراحتش نیستم خداروشکر

خیلی خوبه واقعا

من بااینکه چاق نیستم یکم که وزنم اضافه میشه حس میکنم دیگه نمیتونم راه برم ونفس بکشم

خیلی خوبه واقعا من بااینکه چاق نیستم یکم که وزنم اضافه میشه حس میکنم دیگه نمیتونم راه برم ونفس بکشم

آره میدونم چی میگی وقتی روش حساس میشی اینجوری میشی ولی وقتی بیخیالش میشی انگار ۲۰ کیلیویی خخ

خستم بخدا سایزم ۳۶ میخام حداقل ۳۸ بشم ده کیلو کم دارم ۳۶ کیلو شدم شیر میدم قدمم کوتاه ۱۵۰ دیگ‌چی بگم ...

من برعکسه تو دلم دلم میخاد از چهل بشم سی و شیش اینا کوچولو ها ک خوبن بغلین 😂