2777
2789
عنوان

چراادما انقدر درگیر چاقی ولاغری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 93 پست
خوشبحالت. تو خود باربی هستی. من بعد زایمان ۱۶ کیلو اصافه وزن داشتم. خودمو کشتم تا بوزن ایده ال رسیدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باورکن کل دنیارو هم میخورم ولی گوشت نمیشه به تنم گلم

من سعی میکنم برسم بالای شصت وپنج

خوشبحالت🥰❤

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه لاغر نکنیا خوبی بنظرم ولی من دوست داشتم بشم بالای شصت و پنج😐

نه اخه ادم تو بارداری هم چاق میشه میخوام انشاالله اگه باردار شدم خیلی چاق نباشم 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

خدایی من از قد و وزنم راضی هستن اصلا تو این چیزا نیستم   وزنم ۵۴قدم ۱۶۶هست  لاغرم عستم   ولی همینی که هستمو قبول دارم  

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
قد منهای صد و یک وزن ایده اله، شما چقدر کم داری تا برسی به وزن ایده ال؟

اگه اینجوری باشه من نزدیک ۱۷کیلو کم دارم😑

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 باورکن کل دنیارو هم میخورم ولی گوشت نمیشه به تنم گلم من سعی میکنم برسم بالای شصت وپنج ...

جدی؟!!!! بخدا من اب هم میخورم حس میکنم نیم کیلو چاق شدم. دیگه ازین زندگیه نکبتم خسته شدم. بخدا یک ساله دارم جلو شکممو میگیرم. یه چی با دل خوش نمیخورم. بخدا قدر بدون چاق که بشی دیگه اب شدنش غیر ممکنه. ببین اکثر بازیگرا کلی کمبود وزن دارن چقدر تو لباس و اینا شیکن ادم کیف میکنه. من تا یه چی میپوشم حس میکنم سینه، باسن، رون ... همشون تو چشمن 😣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اگه اینجوری باشه من نزدیک ۱۷کیلو کم دارم😑

خوش بحالتون. من یک سال جون کندم تا برسم بوزن ایده ال. حالا باید بازم زور بزنم یه ۷، ۸ کیلو دیگه کم کنم. خیلی سخته نخوردن، خیلی ....

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من راهنمایی فککنم ۳۶ بودم 😁😁😁😁😁

من فک کنم از نوزادی همینم رشد نکردم😂حاملگیم شدم ۶۰ هیکلم عالی شده بود جز شکمم ک بعد زایمان همش همراه شکمم رفت 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
خدایی من از قد و وزنم راضی هستن اصلا تو این چیزا نیستم   وزنم ۵۴قدم ۱۶۶هست  لاغرم عستم &nb ...

الان دعدعه نداری چون وزنت ایده اله. منم هم سن شما که بودم کلی فست فود میخوردم اصلا تو این فکر نبودم اما وقتی زایمان کردم هییییییی .....