2789

واییی یه سری مهمون داریم من خیلیی از مرده  بدم میاد البته یه دلیلم داره که از بچگیمه توروخدا بگین چی بگم چه ذکری بخونم اینا به دلشون بیوفته نیاند مهمون ناخونده ی رومخخخ😬😬😬😭😭😭

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازشنبه شروع کن هر روز «5» بار سوره فتح را بخوان و در روز جمعه همین سوره را «11» بار بخوان و بعد از هر نوبت خواندن سوره «نصر» را یک بار بخوان چون آخرین بار را خواندی، دعای ذیل را «11» بار بخوان و از درگاه خداوند حاجت را بخواه:[بسیار مجرب است]

«یا مفتُّحْ فَتّحْ، یا مفَرِّجْ فَرّجْ، یا میسّر یَسّر، یا مُسَهّلْ سَهِّْل، یا مُتَمّمْ تَمّمْ، برحمتک یا ارحم الراحمین».

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚

این دستور رو ازیه استاد پرسیدم گفت یه هفته ای هست و خیلیییی هم خوبه

بخونش گلم ازفردا

درکنارش چهل هفته حدیث کسا نذرکن اونم بسیار بسیار بسیارعالیه

نذرکن چهل شب جمعه(پنجشنبه شب)بخونیش،سرساعتی مشخص مثلا ساعت ده شب

التماس دعا عزیزم😊❤

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
این دستور رو ازیه استاد پرسیدم گفت یه هفته ای هست و خیلیییی هم خوبه بخونش گلم ازفردا درکنارش چهل ه ...

اوووکی خیلیییی ممنونتمم عزیزم

اوووکی خیلیییی ممنونتمم عزیزم

خواهش عزیزم الهی حاجت بگیری عزیزدلم🌺😘❤

این دستوریه هفته ای که گفتم بعد هرفتح ،باید نصر رو بخونیا

حواست باشه گلم

اهان نذرو برای نیومدن مهمان خواستی؟😀من الان خوندم

من نذرو برای حاجات سخت گفتم🤣🤣🤣

اهان نذرو برای نیومدن مهمان خواستی؟😀من الان خوندم من نذرو برای حاجات سخت گفتم🤣🤣🤣

عیب نداره حتما قسمته بیاند چه میشه کرد

عیب نداره حتما قسمته بیاند چه میشه کرد

به نظرم بزار ایندفعه بیان عیب نداره

ولی دفعات بعد اگه واقعا خوشت نمیاد ازشون بگو جایی کاردارم

ایندفعه رو بزار بیان عزیزم

به نظرم بزار ایندفعه بیان عیب نداره ولی دفعات بعد اگه واقعا خوشت نمیاد ازشون بگو جایی کاردارم ایند ...

🤕👌👌👌✌

🤕👌👌👌✌

😘❤سخت نگیر اصلا عزیزم

سعی کن ریلکس باشی

خوش بگذره گلم