2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم شریک بشم

278 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها شوهرم میخواد ماشین بخره دو سوم پول رو داره یک سومش رو کم داره 

من یه وام برداشته بودم که دارم با سودش قسطش رو پرداخت میکنم قبلا هم شوهرم گفته بود اون ماله خودته و من هیچوقت ازت نمیخوامش و ...

ولی الان چند باری به صورت غیر مستقیم یه چیزایی بهم فهمونده 

میشه از تجربه هاتون بهم بگین تا تصمیم گیری برام راحت تر باشه 

ممنون

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پولو با سند بهش بده مثلا پولو از حسابت بریز ب حسابش  ته برگشو نگه دار ، و بگو نصف ماشین و بزنه به نامت ، چون هرچی مرد ب نام زنش کنه قانونی میتونه پسش بگیره وما اگه زن خودش پولشو دوده باشه سند داشته باشه نمیتونه پس بگیره

همچین میپرسی انگار میخوای با هفت پشت غریبه شریک بشی.زن و شوهر نباید این حرفارو داشته باشن به نظرم .من بودم اصلا اسم شراکتم نمیاوردم میدادم بهش تا ماشین خوب بخریم استفاده کنیم باهم‌واسمم مهم نبود به نام کی باشه

همچین میپرسی انگار میخوای با هفت پشت غریبه شریک بشی.زن و شوهر نباید این حرفارو داشته باشن به نظرم .م ...

الان خیلی از زن و شوهرا مثل قریبه اند دو روز ازدواج میکنن روز سوم زیر دلشون میزنه ، حرف شما درسته بستگی به طرفین داره