2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم شریک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست
عزیزم پولو با سند بهش بده مثلا پولو از حسابت بریز ب حسابش  ته برگشو نگه دار ، و بگو نصف ماشین و ...

بشنون اونایی که میگن مگه زن و شوهر اینوحرفارو دارن..هنوز نرسیدن به اونجاها که ببینن مردا ذاتشون چیه 

خدایا شُکرت❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشنون اونایی که میگن مگه زن و شوهر اینوحرفارو دارن..هنوز نرسیدن به اونجاها که ببینن مردا ذاتشون چیه& ...

داییم 37 ساله با زنش زندگی میکنه خونه به نامش کرده داییم بعد 37 سال رفته زن گرفته ، وخونه رو تو ی جلسه دادگاه از زن داییم پس گرفت زن داییم میگه طلاهامو دادم گفتم خونه برام بخر . 4 تا بچه داره اصلا فکرشو نمیکردیم این کارو کنه ادم همیشه هر کاری میکنه سنجیده انجام بده ک بعدا پشیمون نشه دنیا بالا پایین داره شوهر نباشه خواهر برادر ادم باشه

داییم 37 ساله با زنش زندگی میکنه خونه به نامش کرده داییم بعد 37 سال رفته زن گرفته ، وخونه رو تو ی جل ...

افرین دقیقا

تو مسائل مالی نباید احساساتی عمل کرد

اگرم پولی میدی دیگه باید فراموش کنی نه منت بذاری ن اگه ی روز پاتک خوردی بسوزی

خیلیا رو دیدم تو روزای گل و بلبل عاشقانه میبخشند وقتی همسرشون قدر نمیدونه کلی بدوبیراه میگن

خب نکن عزیز من وقتی جنبه شو نداری

دوام ازدواجای الان مثل قدیم نیست خیلی زنها رو دیدم دور از جون این جمع با وجود شاغل بودن موقع جدایی ...

من الان درس خوندم شوهرم، مخالف کار کردنه منه حق طلاقم با مرده حالا به هر دلیلی اگه بخوا، جدا بشیم من هیچی ندارم 0 صفرم اما شوهرم مال و اموال داره با شوهرم هم رشته و هم تحصیلات هستیم، حواسم نبود موقع عقد حق کار بگیرم، واسه مهریه هم قانون راه فرار زیاد گداشته شش ماه ی سکه ک اونم اگه زن طلاق بخواد باید ببخشه پس زن خیلی صعیفه ، پس اگه پولیم دستمون میاد باید مواطب باشیم

من تو خرید خونه همون اول زندگی ب شوهرم پول دادم و اونم بدون اینکه من بگم ب نامم زد

هر وقت حرف میشه میگه تو گولم زدی 

اتقد اعصابمو بهم میریزه ک دلم میخواد بهش برگردونم

چند بارم ک بحث جدایی پیش اومد گقتم خونه رو بذار فروش هرکی سهمشو برداره نگران پولت نباش

من زنم احساسانیم و راضی نمیشم حق و ناحق شه

ولی مطمئنم ی مرد هیچوقت این کارو نمیکنه ک موقع جدایی حق زنشو بده

تهش میگه من ک نمیخوام طلاقت بدم بمون زندگی کن ولی پولی نمیدم

بخدا خیلی اطرافم تو همکارا و دیگران دیدم ک میگم

مردا موقع پول گزفتن مظلوم و مهربون میشن موقع حق دادن ظالم

کم دیدم مردی ک بعد جدایی حق زنشو بده

اسی میتونه از پولش سکه یا طلا بخره هر روزم ارزشش میره بالا کلن طلا واسه زن خبه سرمایه است اما اگه به شوهرش پول داد با سیاست زنانه نصف ماشین و ب نام خودش یا اصلا کلشو بگو همسرت ب نامت بزنه با سیاست ن مثل غریبه بری با شوهرت معامله کنی سیاست به خرج بده با زبون خوش محکم کاری کن دل شوهرتم به دست بیار

داییم 37 ساله با زنش زندگی میکنه خونه به نامش کرده داییم بعد 37 سال رفته زن گرفته ، وخونه رو تو ی جل ...

بله من و دیگه بکشن به هیچ کی اعتناد ندارم به هر کی خوبی کردم نیشم زد

خدایا شُکرت❤🧿
من تو خرید خونه همون اول زندگی ب شوهرم پول دادم و اونم بدون اینکه من بگم ب نامم زد هر وقت حرف میشه ...

اشتباه میکنی تو هم پیر  شدی تو اون  اصلا خونه رو ندی بهش نفروشی بگو داریم زندگی میکنیم سقف بالا سرمونه حالا ک بهت خونه داده تو هم پولتو بزن حساب بابات از حساب بابات بریز حساب شوهرت فیششم نگه دار و به شوهرت پولو بده ماشین بخره بهشم بگو خونه ب نامم ماشینم ب نام تو باشه من گولت نزدم فیشم داشته باشید ک اگه خدایی ناکرده ی روز شوهرت خواست خونه رو برگردونه ز چیزی دستت باشه ک سرمایه تو بهش دادی سعی کن فیش پولی ک قبلا بهش دادی زو ه، پیدا کنی اکنم نگه دار