2777
2789

بی بی چک بعد چندساعت هالع بندازه معتبر نیس 

برا من چندبار پیش اومد باردار نبودم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بزار ببینم مال منم خیلی دیر خط انداخت

یعنی گذاشتم اومدم بیرون بعد یه ساعت خط انداخت ولی مشخص بود

روز بعد بعد بیست دقیقه خط انداخت قبلش اصلا معلوم نبود 

ولی باردار بودم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

با چند تا بی بی چک مختلف؟؟؟

اره چندماه پیش مدیکور

ماه قبلم ی مارک دیگع بود

ب بی بی چک اعتماد نکن بذار ی هفتع بگذره برو ازمایش بده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عکس بزار ببینم مال منم خیلی دیر خط انداخت یعنی گذاشتم اومدم بیرون بعد یه ساعت خط انداخت ولی مشخص بو ...

هر چه خواست خدا باشه ۶ روز پیش زدم کاملا منفی بود سه روزه دارم میزنم این پر رنگ شده اونا خیلی کمر رنگ بود 

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
عکس بزار ببینم مال منم خیلی دیر خط انداخت یعنی گذاشتم اومدم بیرون بعد یه ساعت خط انداخت ولی مشخص بو ...

عکس داره بالا 

اینکه مثبته .مبارکت باشه. من از اینم کم رنگ تر بود

اخه بعد یک مدتیه تو تایم ۱۰ دقیقه خیلی کمرنگ بود  با چراغ  میشد دید اما بعد که رفتم سرش دیدم پر رنگه 

اخه بعد یک مدتیه تو تایم ۱۰ دقیقه خیلی کمرنگ بود  با چراغ  میشد دید اما بعد که رفتم سرش دی ...

عزیزم خودت رو اذیت نکن.من انقدر خورد تو ذوقم .

بذار حداقل سه روز تا یک هفته بگذره.

ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه.

ان شااله هر چی خیره برات پیش بیاد.

ینی زیر پنج دقیقه با نور میتونستی ببینیش؟

هر چه خواست خدا باشه ۶ روز پیش زدم کاملا منفی بود سه روزه دارم میزنم این پر رنگ شده اونا خیلی کمر رن ...

فک کنم حامله باشی گلم

برو آزمایش بده ان شالله که حامله ای

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...