2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چک هاله بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که میگم مثبته چون هرچقدرم هم بمونه هاله نمینداره اونم همش فوقش یکی باید بشه .مبارک باشع. ۳روز دی ...

ممنونم عزیزم 

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
من که میگم مثبته چون هرچقدرم هم بمونه هاله نمینداره اونم همش فوقش یکی باید بشه .مبارک باشع. ۳روز دی ...

منم همین میگم چون ۱۰ روز پیش زدم منفی بود و اصلا مثبت نشد 

منم همین میگم چون ۱۰ روز پیش زدم منفی بود و اصلا مثبت نشد 

مبارکه دو روز دیگه باز بزن .

من ۱۰روز قبلش همش منفی یود هرچی هم زوم کردم هیچی نبود بعدش شد هاله .

شماهم مثبته .

اگه بخوابم بگیم خراب یکی میشه نه همه .

مامان شدنت مبارک

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
مبارکه دو روز دیگه باز بزن . من ۱۰روز قبلش همش منفی یود هرچی هم زوم کردم هیچی نبود بعدش شد هاله . ...

ممنون عزیزم دعا کن بعد چهارده سال

عزيزم نمي خوام ناميدت كنم ولي منم ماه پيش همه ي بي بي چكام بعد نيم ساعت هاله مينداخت فكنم ٧٠٠٠٠ تومن فقط پول بي بي چك دادم انقدر كه بي بي چك گزاشتم ولي با ٧ روز تاخير پري شدم به نظرم اگه هاله انداخت بعد يه ساعت صبر كن ٣-٤ روز بعد بي بي بزن دوباره اگه تايم هاله انداختنش كم شد شايد اميدي باشه .ولي من كه اين ماه به هيچ عنوان بي بي نميخرم به خودم قول دادم تا ٢هفته تاخير بي بي برنم وگرنه نه. اگه باردار باشي بايد سريع هاله بندازه و گرنه كاذبه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
عزيزم نمي خوام ناميدت كنم ولي منم ماه پيش همه ي بي بي چكام بعد نيم ساعت هاله مينداخت فكنم ٧٠٠٠٠ تومن ...

هر چی خدا بخواد منتظر میمونم ببینم پری میاد یا نه

عزيزم نمي خوام ناميدت كنم ولي منم ماه پيش همه ي بي بي چكام بعد نيم ساعت هاله مينداخت فكنم ٧٠٠٠٠ تومن ...

اخه من کلومفین خوردم و شب درمیان رابطه داشتم امیدوارم بازم صلاح و مصلحت خدا چی باشه

یک هفتست دارم تست میزنم و هی داره پرنگ میشه 

مبارکه دو روز دیگه باز بزن . من ۱۰روز قبلش همش منفی یود هرچی هم زوم کردم هیچی نبود بعدش شد هاله . ...

سمت چپی مال اولش بود زدم منفی بود و کناریش مال ۵ روز پیشه