2777
2789
عنوان

تو رو خدا به دادم برسین.

307 بازدید | 12 پست

چند وقته دلدردهای زیادی دارم.گاهی زیر ناف و گاهی سمت راست و چپ شکمم.اکثر اوقات یبوست دارم و مدفوع سفت و چسبنده و وقتی ملین میخورم حالت اسهال میشه ولی هر چی فشار میارم بیرون نمیاد و حالت رشته ای و باریک بیرون میاد.حالت تهوع دارم .معده و رودم صداهای عجیب میده و حتی وقتی دراز میکشم از گلوم صدای هوا بیرون میاد.سه تا بچه دارم که از شدت درد نمیتونم بهشون برسم و همیشه اعصابم خورده.دلم میخواد زودتر بمیرم راحت شم.وقتی هم حرف میزنم گلوم به شدت درد میکنه انگار یکی داره خفم میکنه.خدایاااااا

سونوگرافی کل شکم و رحم بده اینجا نمیشه چیز قطعی بهت بگیم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای مریضیایی

برا یبوست گل محمدی یه ذره تو ماستت بریز یخور

برا اسهال هم سیب بخور...

گلو درد همیشه آب ولرم و عسل آبلیمو مخلوط کن...

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!
شاید رودهات عفونت کرده.کیست تخمدان داری

سونو کل شکم دادم و گفت همه چی سالمه.نمیدونم به سونو شک دارم.کلونوسکوپی دادم پولیپ کوچیک داشتم برداشتش.ولی دردام بیشتر شده.همش فک میکنم سرطان گرفتم.درست لبه قبر واستادم فقط یکی باید هولم بده تو قبر.خیلی ناامیدم.۸ کیلو وزن کم کردم

سونو کل شکم دادم و گفت همه چی سالمه.نمیدونم به سونو شک دارم.کلونوسکوپی دادم پولیپ کوچیک داشتم برداشت ...

وای این فکر رو نکن تو رو خدا تو که مهم ترین آزمایش رو انجام دادی کلونوسکوپی همه چی رو نشون میده دیگه  

کتاب چهار اثر رو خوندی؟ از اسکاول شین 

وای این فکر رو نکن تو رو خدا تو که مهم ترین آزمایش رو انجام دادی کلونوسکوپی همه چی رو نشون میده دیگه ...

نه عزیزم نخوندم.اخه دردام خیلی زیاده.خیر سرم معلمم نمیتونم با بچه های مدرسه حرف بزنم بس که گلوم درد میکنه

نه عزیزم نخوندم.اخه دردام خیلی زیاده.خیر سرم معلمم نمیتونم با بچه های مدرسه حرف بزنم بس که گلوم درد ...

گلو دردت ممکنه به علت رفلاکس باشه تو برنامه طبیب میگفت اخه 

عزیزم این کتاب رو بخون تو رو خدا من به همه پیشنهاد میدم نباید اجازه بدی فکر مریضی قبل از خودش از پا درت بیاره 

سونو کل شکم دادم و گفت همه چی سالمه.نمیدونم به سونو شک دارم.کلونوسکوپی دادم پولیپ کوچیک داشتم برداشت ...

نه عزیزم بدبه دلت راه نده.احتمالا عفونت داری.فعلا چرک خشک کن بخور.اگه میتونی فردا برو دکتر

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹