چند وقته دلدردهای زیادی دارم.گاهی زیر ناف و گاهی سمت راست و چپ شکمم.اکثر اوقات یبوست دارم و مدفوع سفت و چسبنده و وقتی ملین میخورم حالت اسهال میشه ولی هر چی فشار میارم بیرون نمیاد و حالت رشته ای و باریک بیرون میاد.حالت تهوع دارم .معده و رودم صداهای عجیب میده و حتی وقتی دراز میکشم از گلوم صدای هوا بیرون میاد.سه تا بچه دارم که از شدت درد نمیتونم بهشون برسم و همیشه اعصابم خورده.دلم میخواد زودتر بمیرم راحت شم.وقتی هم حرف میزنم گلوم به شدت درد میکنه انگار یکی داره خفم میکنه.خدایاااااا
سونوگرافی کل شکم و رحم بده اینجا نمیشه چیز قطعی بهت بگیم
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
سونو کل شکم دادم و گفت همه چی سالمه.نمیدونم به سونو شک دارم.کلونوسکوپی دادم پولیپ کوچیک داشتم برداشتش.ولی دردام بیشتر شده.همش فک میکنم سرطان گرفتم.درست لبه قبر واستادم فقط یکی باید هولم بده تو قبر.خیلی ناامیدم.۸ کیلو وزن کم کردم