سلام با ی پسر اشنا شدم ک خیر سرش خواستگاره بعد باهم حدودی اشنا شدیم بعد از طریق ابجیش عکسمو بدس اورد چون منو قبلن دیده بود خودش عکسو نخاست بعد شمارمم ک داشت من ازش خوشم نیومد چون لاته در یک کلام بهش گفتم نه بعد اونروز بد دهنی کرد منم بلاک کردم از هرجا امروز اس داد اگ از بلاکی درنیاری عکسو شمارتو پخش میکنم میترسم کاری کنه ؟راهنمایی کنین
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان هر کی دوس داره تو ختم صلوات شرکت کنه بیاد تایپیک اخرم
ببخشید اسی جون😉😉😉😉
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
اگه خاستگاره پدر مادرت باید در جریان باشن بهترین راه گفتن حقیقت به اوناس بعدش پخش کنه چی میشه اصلا خودتو سر مسیله پخش کردن عکس حساس نشون نده بگو برام مهم نیست و فلان
شمارتو عوض کن عکستم بزار پخش کنه هیچ غلطی نمیکنه نقطه ضعف دستش نده نشون نده ترسیدی
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭