حالم خيييلي خرابه حس ميكنم بدترين مامان دنيام با اعصاب خرابم سر بچه ي بزرگترم داد و هوار ميكنم كوچيكه هم ازم ميترسه. پسرم شبا خواب بد ميبينه و هي ميگه مامان اينجوري نكن بچه هايي رو ديدم كتك ميخورن ولي انگار نه انگار. من نميزنم ولي داد و فرياد ميكنم چي كار كنم اروم شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از یه مشاور کمک بگیر...مهنترین اصل اینه ک بدونیم اونا دنیاشون باما فرق داره..اگ زیر هفت هشت سال بود میتونستم راهنمایی بدم ولی 11 ساله تقریبا بزرگه...فقط اینکه داره وارد دوره نوجوانی میشه حتما از یه مشاور کمک بگیر چون با توجه به دوران حساسی که الان ابتداش قرار داره میتونه عواقب بدی داشته باشه...اما بهت پیشنهاد میشم مشاوری ک میری مذهبی باشه چون بقیه اکثرا از نظریات غربی و روانشناسای غربی راهنمایی میکنن که شاید تو دراز مدت خیلی بدردمون نخوره.
ممنون از اينكه برام وقت گذاشتي. حتما فكر ميكنم كارم از مشاور گذشته و بايد برم متخصص اعصاب و رو ...
نه اعصاب و روان برا اون کسیه ک کلا عصبیه اونم در موارد حادش اول به مشاور و روانپزشک راجعه میکنن...شما میکی مشکلت فقط با پسرته پس مشخصه دنیای هنو درک نمیکنین یجورایی زبون همو متوجه نمیشین...یه پرس و جو کن حتما پیدا میکنی