2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم قبلا. ولیالان گلدونامو عوض کردم یعنی قبل از عید.  سانسوریا. پتوس. کراسولا خرفه ای. دراسن ...

ماشالله چ خوب اسما رو بلدی

من همه رو داشتم.. اغلبشون فوق العاده کندن

سانسوریا رو نباید جدا کنی بچه هاشو بدی ب کسی تا کل گلدونتو پر کنن

پتوس اولش  ک خیلی طول میکشه دشد کنه

کراسولا سریعه رشدش بنسبت باقی فقط زود چشم میخوره بس ک نازه

دراسنا اگه همون گندمی باشه معمولا رشد چندانی نداره

ساکولنت هم همینطور فقط ساقه اش ب مرور تنومند میشه و برگاش زیاد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ماشالله چ خوب اسما رو بلدی من همه رو داشتم.. اغلبشون فوق العاده کندن سانسوریا رو نباید جدا کنی بچه ...

انقد بهشون میرسم دخترم میگه از من بیشتر دوسشون داری. 

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم

ماشالله چ خوب اسما رو بلدی من همه رو داشتم.. اغلبشون فوق العاده کندن سانسوریا رو نباید جدا کنی بچه ...

سلام عزیزم 

ببخشید من دوستم برام گل هدیه اورد ولی نه اسمشو میدونم نه شرایط نگهداریشو میخاستم ببینم شما میدونی این اسمش چیه 

ببخشید عزیزم 

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
سلام عزیزم  ببخشید من دوستم برام گل هدیه اورد ولی نه اسمشو میدونم نه شرایط نگهداریشو میخاستم ب ...

از خونواده ساکولنته، ی جورایی شبیه به کوتیلدونه

معمولا هفته ای ی بار آب کافیه براش اگه جاش خیلی گرم باشه تا ۴ روز یکبار

نورشم نور متوسط غیر مستقیم، یعنی پشت شیشه خوبه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
از خونواده ساکولنته، ی جورایی شبیه به کوتیلدونه معمولا هفته ای ی بار آب کافیه براش اگه جاش خیلی گرم ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
عزیزم من یه سوال از شما دارم نمیدونم کجا بپرسم در مورد چسبندگی ختنه میخوام ببینم از دکترتون راضی بود ...

سلام عزیزم بله راضی بودن خیلی هم کارشون خوب بود هم از لحاظ هزینه منصف بود