2821
2789
عنوان

مسئله ی زندگیمه لطفا کمکم کنید

254 بازدید | 32 پست

سلام دوستان شب همگی بخیر

من دختری ۱۹ساله هستم.شرایط زندگیم خیلی بده پدرمادرم محبت بهم نمیکنن اصلا آدم حسابم نمیکنن توخونه اصلا ارامش و محبتی نمی بینم.البته باهمه اینامیسازم وخودم میرم سرکارتمام خرج خودمو میدم اصلا ازنظرمالی هواموندارن.

واسم خواستگار اومده تااونجایی که فهمیدیم پسرخوبیه وضع مالیشم اوکیه.

شدیدن گیرکردم نمیدونم ازدواج کنم برم پی زندگیم یانه‌.پسره هم بدنیست ازش خوشم میاد.

نمیخوام باازدواج کردن مثلا زندگیمو درست کنم من دیگه به اینجور شرایط و زندگی بامامان بابام وکمبودایی که واسم میزارن عادت دارم

حالانمیدونم ازدواج کنم یانه.البته ازدواج که نه مدت زیادی عقدونامزد باشیم تاهموبشناسیم بعدن

میشه نظراتتونو بگید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عقد بکنی پس یعنی زنشی دیگه

به نظرم چند جلسه رفت و امد کنید و دوتایی بیرون برید

متوجه اخلاقش میشی تا حدودی

به نظرم چشماتو قشنگ باز کن که اشتباه نکنی

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
اخه ربطی هم به سن نداره ۱۹سالمه ولی توزندگیم خیلی چیزارو دیدم چشیدم کلا چشم وگوشم بازه

من ۱۶ ازدواج کردم ۱۹ سنه خوبیه 

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

ازدواج تو سن کم حتی اگه پسر سفیر آلمانم بیاد اشتباهه

چون اغلبتون به ثبات شخصیتی و روحی و روانی درستی نرسیدین بعد یه مدت عطش یه چیزایی ک خوابید میفهمین اصلا مخاطب هم نیستین.. 

بهتره بخودتون زمان بدید.. 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو

دیر یا زودیش بستگی به خودت داره فقط ، درکت از زندگی مشترک و قبول مسئولیت و هزارتاچیز دیگه ، خیلیا تو شرایط شما دیدم تعدای راضی تعدادی هم نه میگن شرایط خونه پدر بهتر بود.

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
2825
2823
2791
2779
2792