2777
2789

من چندوقته دوتاازدندونام دردمیکنه اما نه همیشه بیشتر وقتی باهاشون غذامیخورم ب شوهرم گفتم پول بده برم دندونمو درست کنم گفت بزار قرعه کشیم بیفته میدم قرعه کشی افتادبهش همین چندروز پیش ولی ندادگفت بزاراین یه تومن ک دولت داده بریزن اونوبردار حالاامروز ک ریختن بهش گفتم میگه نه پولوبایدبدی ب خودم چون ازهرکی پرسیدم گفته دست خودم،منم گفتم باشه دست خودت ولی پول بده برم دندونمو درست کنم میگه ببین خواهرت چندساله دندوناش خرابه جیک نمیزنه خیلی زمونه سازه زن زندگیه تو همش غرغرمیزنی،بعدم رفت حمام ازتو حمام بلندبلند دادمیزد میگفت توفکرکردی من پول میرینم ک هی میگی پول بده میگفت دینگ دینگ دینگ تا لحظاتی دیگر قراراست من پول برینم ظرفاتونوبیارین وقتی اومدبیرون گفت اخبارو شنیدی گفتم اره ظرف مامانتوگزاشتم تو نوبت برات سرربزم بریز ولی کلی دعواکردیمو....منم کلی گریه کردم تودعواخیلی بهم چرت وپرت میگه 

بچه ها ختم صلوات هست هرکی دوس داره بیاد برا ظهور امام زمان است بدویید بیاید تایپیک اخرم 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

تا اجازه اسی جون😉😉😉😉😉

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دعوانبوده تئاتربوده

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بگو میرینی ولی از پایین نه از بالا

پول نه ...

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

چقد بیشعوره آشغال آخه یعنی چی میگه اونحرفارو خاکبسرش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی