2777
2789
اره ديگه دعوامونم شده از ١٦فروردين تاحالا قهريم نه اونا زنگ زدن نه ما😕

والا منم باهاشون تو یه ساختمونم ولی چون اهل قهرو دعوا و خاله زنک بازی نیسم راحتم

فردامون از امروز دیروزتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منم باهاشون تو یه ساختمونم ولی چون اهل قهرو دعوا و خاله زنک بازی نیسم راحتم

بخاطراینکه طرفتم اهل زنک بازی نیست ولی اگه اون بود بیچاره بودی

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

منم اصلا نبستم ولي اونا اينطورين حالا هيچ كدومم زنگ نميزنيم براي آشتي حتي شوهرم حاضر نيست بره اشتي نميدونم چكاو كنم😕

بخاطراینکه طرفتم اهل زنک بازی نیست ولی اگه اون بود بیچاره بودی

چرا اتفاقا هس ولی من توجهی نمیکنم. همیشه اینو با خودم میگم زندگی به حد کافی سخت هس بااین چیزا نباید سخترش کرد

چرا اتفاقا هس ولی من توجهی نمیکنم. همیشه اینو با خودم میگم زندگی به حد کافی سخت هس بااین چیزا نباید ...

منم میخواستم توجه نکنم تاجایی که باعث شون خونوادم یکسال خونم نیان 

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
منم میخواستم توجه نکنم تاجایی که باعث شون خونوادم یکسال خونم نیان 

خانواده منم سالی یبار میان منم شاید ماهی یبار برم ولی ول کن زندگیتو بکن فک کردن به این چیزا بخدا جز اعصاب خوردی چیزی نداره