2777
2789
از خدا برات صبر میخوام فقط یادش میوفتم‌ خودمم دوسال طبقه بالاشون بودم حالم بد میشه حس خفگی دست میده ...

منم الان دوساله خونه مادرشوهرم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
از اول حرف زدیم قبول کردم

پس هفته‌ای یکی دو بار برو، احترام بذار، مهربون باش ولی شل و ول نه، اجازه نده احترامت زیر سوال بره، به شوهرت غر نزن، حد و مرزا رو از اول مشخص کن، نه اینکه خط و نشون بکشی هااا، عملی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من گفتن نروگفتم نه شوهرم هرجابره باهاش هستم ای کاش بابام قلم پامومیشکوندنمیذاشت خودموتباه کنم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

هفته ای دوباربری بسه چایی میوه خوردی ظرفاتوبشورولی اگه مهمون داشتن خودتوبه کارنده به خودت برس بعدبروخونشون ممکنه یهومهمون بیادواسشون شلخته نباش هرازگاهی غذاییپختی که بوش زیادبودکمی واسشون ببر .وقتی خونشون بودی دیدی بهت بی احترامی میکنن جوابشونونده پاشوبروخونه خودت...

من رویی خوش به اقوام شوهر نمی‌دهم مادرشوهرم از 10، بار آمده خونه‌م فقط  یک بار راهش دادم امروز در زد برا‌ش باز نکردم اودفعه دیدم گفت چرا در برام باز نکردی جلوی شوهرم گفتم دوست  نداشتم 😂

مگه چیکارت میکنن

یه کاری کردن مامان وبابام یکسال خونمون نیومدن خیلی بده که هیچوقت هیچکی زنگ خونتونزنه اونم وقتی تازه عروسی تمام مناسباتای مهم زندگیموخراب کردن اولین شب چله اولین تولد اولین مسافرت اولین سیزده بدر.و....باورم نمیشه من این همه دردوتحمل کردم برام دعاکنین ازاین جهنم خلاص شم

اره ديگه دعوامونم شده از ١٦فروردين تاحالا قهريم نه اونا زنگ زدن نه ما😕

نروتوروخدا.... ای کاش وقتی به من اینوگفتن نمیگفتم نه خیلیی پشیمونم بخدا

از چي پشيمون شدي

ازاینکه باخونواده شوهرم تویه خونه بودم