2777
2789
منم تولد نداشتم یادمه برا ابجیم تولد گرفتم ازخودم بزرگتر بود سفره پهن کردم براش پفک گذاشتم وکاچی🤣

مگ زاییده بود طفلک ک کاچی گذاشتی😂😂😂😂

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم توی یه تاپیک راجع ب درآوردن ریز مکالمات همراه اول گفتی، تاپیک قفل بود گفتم اینجا ازت بپرس ...

سلام گلم .ایرانسل من رودانلود کن ولی هرخطیرو ک میخوای پرینت بگیری رو شمارشو وارد میکنی ی کد ب اون خط میاد کدرو وارد گوشیت میکنی بعداز تااید وارد میشی .میری تو ریز مکالمات یا ریز کارکرد و انتخاب ماه رو میزنی بعد جیمیلتو وارد میکنی بعدش باز ی کد میده باون خط اونموارد میکنی چندساعت بعدریزمکالمات میاد .فقط شماره اس باتاریخ و ساعتولی متن اس ام اس نیستا

سلام عزیزم توی یه تاپیک راجع ب درآوردن ریز مکالمات همراه اول گفتی، تاپیک قفل بود گفتم اینجا ازت بپرس ...

فقط جیمیلتو حتما بده و هر موقع بخوای نمیتونی پرینت بگیری چون درجاکد میاد وبعدشم اس ک تایید ریزمکالمات خطشما وارد شد.حتما موقعی بگیر ک گوشی دستتهو پاک کنی

سلام گلم .ایرانسل من رودانلود کن ولی هرخطیرو ک میخوای پرینت بگیری رو شمارشو وارد میکنی ی کد ب اون خط ...

ببین ایرانسل من رو ک نصب کردم باید وارد چ گزینه ای بشم ک شماره رو وارد کنم؟ خیلی سخته؟

ببین ایرانسل من رو ک نصب کردم باید وارد چ گزینه ای بشم ک شماره رو وارد کنم؟ خیلی سخته؟

ببین همون م‌قع ک نصب کردی اون خطی ک پرینتشو میخوای رو بده .ن اسونه واردشو میبینی چجوریه گزینه هاش پایین صفحه اس

مطمئنی ک میشه پرینت گرفت؟ من دوسال پیش بابت پرینت ۵۰۰ تومن پول دادم آخرشم پرینتو فقط برام خوند دستم ...

اره من همیشه میگیرم.هم ایرانسلو هم همراه اولو

ببین همون م‌قع ک نصب کردی اون خطی ک پرینتشو میخوای رو بده .ن اسونه واردشو میبینی چجوریه گزینه هاش پا ...

دست گلت درد نکنه عزیزم، میگم فقط اینکه اون پیاما واسه اون خط همون لحظه میره یا ممکنه طول بکشه؟

دست گلت درد نکنه عزیزم، میگم فقط اینکه اون پیاما واسه اون خط همون لحظه میره یا ممکنه طول بکشه؟

ببین ب اون خط فقط کد میره و تاییدکردن دریافت ریزمکالمات.پرینت ب جیمیل گوشیت میاد.هرجیمیلی ک بدی ب تون میره

مرسی عزیزم، اول واسه خط خودم پرینت میگیرم ک یاد بگیرم چجوریه، بعد واسه اون خطی ک میخوام این کارو انج ...

کدو تایید همون لحظه میره.میتونی شمارشو بلاک کنی ک بعدا اس اومد متوجه نشه.ولی جیمیل اومدنی تقریبا نیم ساعت الی۲۴ساعت زمان میبره بستگی ب حجم پرینت داره