2777
2789

من ک دوسالم بوده تولد گرفتن بعد کیک تولدم ژیانه معلوم نشد کی کیک ب اون بزرگی رو دزدید رفتن کیک گردو ساده خریدن اوردن تازه همسایه هامونم برام سینی استیل و پارچ و لیوان اوردن کادو.اخه دوساله پارچ و سینی رو میخواد چیکار؟😁😁

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی چرا😖

من مامانم خیلی ادم منطقی هستش...بنی اصلا ادم لوس کردن بچه نبود...بابامم نظامی درجه دار بودن...پدرش و پدر جدشم همه از دم نظامی...همم مادرم هم پدرم...

خلاصله ک فک کنم اصلا دلیلی نمیدیدن تولد بگیرن...احساسی به مسله ای نگاه نمیکردن احتمالا

من مامانم خیلی ادم منطقی هستش...بنی اصلا ادم لوس کردن بچه نبود...بابامم نظامی درجه دار بودن...پدرش و ...

بیا بغلم اجی برای منم ک کرفتن کیکمو دزدیدن 😟

من میرفتم دوره خونه دستام و جلو مهمونا دراز میکردم میگفتم کادومو بدین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ کلی هم بشقاب و کله قند نصیبم میشد. 😩😩😩😩😩

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

اولین و آخرین تولدمو تو سن یکسالگی گرفتن اونم یه تیتاب خریدن یه کبریت هم روش روشن کردن مامانمم فوتش کرده بعد هم با خاله هام کلی زدنو رقصیدن.اولین هدیه تولدمو خالم تو سن نه سالگی بهم داد یه کتاب قصه اس هنوز هم دارمش خیلی دوستش دارم

اولین و آخرین تولدمو تو سن یکسالگی گرفتن اونم یه تیتاب خریدن یه کبریت هم روش روشن کردن مامانمم فوتش ...

ای جان عزیزم😍

من میرفتم دوره خونه دستام و جلو مهمونا دراز میکردم میگفتم کادومو بدین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ کلی هم بشقاب و ...

وای خدا😁😁😁پس از بچگی جهیزیت کامل بوده😁😁😂😂