2777
2789
عنوان

کسی هنوزم از این لباسا میپوشه که بخواد به دست دومش پول بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8894 بازدید | 136 پست

من از اولي ولي خداييش شيكتر بود ولي رنگ اولي هست واسه نامزدي گرفتم اون موقع صد تومن.سال٨٨ دقيقا يازده سال پيش الان تو انباريه ولي عكس ازش دارم خواستيد ميفروشم٢٠تومن😂

ما ملت حسينيم

خداروشکر ما لر هستیم وکلا تو مجالس محلی میپوشیم نداریم از این لباسا  

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😂😂😂😂😂😂

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
خداروشکر ما لر هستیم وکلا تو مجالس محلی میپوشیم نداریم از این لباسا    

😂چقدر خوبه واقعا 

ادم در زمان خودش این لباسا رو با افتخار میپوشه اما چند سال بعدش ادم روش نمیشه عکسا رو ببینه

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   
😂چقدر خوبه واقعا  ادم در زمان خودش این لباسا رو با افتخار میپوشه اما چند سال بعدش ادم روش نمی ...

نه ما لباس محلی هامون قدیمی نمیشن شاید پارچه اش بشه ولی مدلش یکسانه به هر حال فقط ارایشمون که خجالت اور میشه و اون قر دادنای بیخود   یعنی متنفرم از دیدن فیلم عروسی وقتی اونجوری مثل اسب دارم یورتمه میرم و میرقصم

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
 نه ما لباس محلی هامون قدیمی نمیشن شاید پارچه اش بشه ولی مدلش یکسانه به هر حال فقط ارایشمون ک ...

🤣🤣🤣🤣عزییزم 

یادم باشه عروسیم مراعات کنم

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)