2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تلویزیونتون چی شده؟ امروز رعد و برق شدید زد تی وی مام نمیدونم چه بلایی سرش اومد 

پسرم آب پاش آب پاشیده روش ۳تاخط افتاده بودتادیگه کال تصویررفت 

گفتن اون ۳تاخطه میمونه😣

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مال ما مارک سونیه مال شما چه مارکیه  چقد هزینه تعمیرش شد؟

سامسونگ 

۱ونیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کاش مال مام با هزینه کم تعمیر بشه تو این اوضاع تلویزیون خریدن سخته  خاموش بود محافظم داره نمید ...

انشالله که میشه اگه گارانتی داره ببریدنمایندگی وگرنه نبریدوبدیدجای خوب تعمیرکنن 

ماکه پشیمون شدیم تویز۷۰۰درست میکردن 

الان بخوایم همونوبخریم ۹میلیونه

انشالله که میشه اگه گارانتی داره ببریدنمایندگی وگرنه نبریدوبدیدجای خوب تعمیرکنن  ماکه پشیمون ش ...

قربونت

گارانتیش نمونه مال زوده فردا باید زنگ بزنم ببینم چی میگن شهرمون نمایندگی سونی نداره

قربانت گارانتیش نمونه مال زوده فردا باید زنگ بزنم ببینم چی میگن شهرمون نمایندگی سونی نداره

آهان 

اگه مث سامسونگ باشه روگارانتی شماره تهران هس زنگ بزن عیبشوبگو اونابه نزدیک ترین نمایندگی شهرتون زنگ میزنن وشمارتونومیدن که اوناخودشون زنگتون بزنن