سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@
منم امشب تولدم بود منم از شوهرم کلی مشت و لگد امشب کادو گرفتم
واقعا ؟😤
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
عزیزم واست دعا کردم♥️یه چیزی نذر کن ایشالا که زودتر یه نی نی خوشگل و بغل میکنی
با زندگی نساز :) زندگی رو بساز �قدرت یعنی اختیار کشتن داشته باشی ولی ببخشی �🌈روز های بد روزهای خوب را میسازند!🙂مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !👑💍خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!�♥️قهرمان خودت باش'🏋️♀️گاهی تنها همراهی کهنیاز داری، همراهی خودته.♥️♣️اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
راستش من سیدم♥️پنج تا بسته نمک یا هرچیزی که میخوای به نیت جد من نذر کن ایشالا حاجتتو میگیری.خیلیا حاجت روا شدن
با زندگی نساز :) زندگی رو بساز �قدرت یعنی اختیار کشتن داشته باشی ولی ببخشی �🌈روز های بد روزهای خوب را میسازند!🙂مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !👑💍خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!�♥️قهرمان خودت باش'🏋️♀️گاهی تنها همراهی کهنیاز داری، همراهی خودته.♥️♣️اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
منم امشب تولدم بود منم از شوهرم کلی مشت و لگد امشب کادو گرفتم
جدی؟؟؟واقعا کتکخوردی؟
الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد باخودش این ور اون جا به جاش میکنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هستو از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست میره....نمیدونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ولی اینو خوب میدونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس میدونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱