2777
2789
عنوان

سلام کادوی تولد گوشی یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 33 پست

منم بگم طلا؟😀

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا

سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@
منم امشب تولدم بود  منم از شوهرم کلی مشت و لگد امشب کادو گرفتم

😔😔😔😔😔😔😔😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

واقعا ؟😤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

طلا بگیر

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
😔😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم واست دعا کردم♥️یه چیزی نذر کن ایشالا که زودتر یه نی نی خوشگل و بغل میکنی

با زندگی نساز :) زندگی رو بساز �قدرت یعنی اختیار کشتن داشته باشی ولی ببخشی �🌈روز های بد روزهای خوب را میسازند!🙂مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !👑💍خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!�♥️قهرمان خودت باش'🏋️‍♀️گاهی تنها همراهی که‌نیاز داری، همراهی خودته.♥️♣️اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
عزیزم واست دعا کردم♥️یه چیزی نذر کن ایشالا که زودتر یه نی نی خوشگل و بغل میکنی

مرسی عزیزم 😍

هر نذری بگی کردم جواب نگرفتم 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مرسی عزیزم 😍 هر نذری بگی کردم جواب نگرفتم 😔

راستش من سیدم♥️پنج تا بسته نمک یا هرچیزی که میخوای به نیت جد من نذر کن ایشالا حاجتتو میگیری.خیلیا حاجت روا شدن

با زندگی نساز :) زندگی رو بساز �قدرت یعنی اختیار کشتن داشته باشی ولی ببخشی �🌈روز های بد روزهای خوب را میسازند!🙂مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !👑💍خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!�♥️قهرمان خودت باش'🏋️‍♀️گاهی تنها همراهی که‌نیاز داری، همراهی خودته.♥️♣️اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

جدی؟؟؟واقعا کتک‌خوردی؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱

بابام واسه ولنتاین مامانم گوشی گرفت اگه بخواییدعکسشو بزارم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫