2777
2789
عنوان

از بس هزینه ها زیاده مخوام بدون آزمایش باردار بشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4858 بازدید | 121 پست

اصلا بدون  آزمایش  تحت نظر دکتر بودن  باردار  نشو   

یه کاری  نکن   که  بعد ها   افسوس   بخوری  چرا آزمایش  ندادم 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا يعني چي استارتر؟؟؟؟ زندگي يه آدمو ميخواي بخاطر خودخواهي خودت به خطر بندازي؟؟؟!!!!  اگه هزينه نداري بچه رو چطوري ميخواي بزرگ كني؟ اگه خدايي نكرده خدايي نكرده دور از جونش مشكلي داشته باشه ميتوني هزينه هاي درمانشو چطوري ميخواي بدي؟ 😡 تحمل ديدن بيماريشو داري؟؟؟!!! خيلي خودخواهي استارتر

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

ببین عزیزم واسه سلامتی بچت بایدانجام بدی هرطورکه شده جدایی ازاین ازمایشات خرج های زیادی توطول بارداریتون هست سنو غربالگری و خیلی چیزای دیگه شرایطشو نداری بیخیال بچه شو تابعد

نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺

یه سوالللل وقتی پول نداری ازمایش بدی چرا باید یه بچه بیگناه بیاری تو این دنیا وقتی نمیتونی ازمایش هایه اولیه ک برای سلامتشه رو انجام بدی؟؟؟؟چطوررر میخایی از پس باقی هزینه و تامین ایندش بربیایی

برو بیمارستان امام خمینی ژنتیک داره دولتیه

کم کم اونجا هم میشه ۵ تومن 

اخه از کجا بیاد این همه هزینه تو این بدبختی و بیکاری

بخدا نمیدونم دیگه چکار کنم

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭

نکن اینکارو اصلا نکن.

عزیزم یه چیزی بگم خواهشا ناراحت نشو

اولا وقتی دکترا گفتن باید زیر نظر پزشک باردار بشی یعنی باید همین کارو بکنی.

دوما الان که انقدر هزینه های زندگی بالاس و شما هم حتی برای پرداخت هزینه ازمایش مشکل دارین چرا میخواین بچه بیارین؟؟

عزیزم من تازه آزمایش ژنتیک دادم خودم و همسرم ۱ میلیون شد  اشتباه نکن قبلش حتما آزمایش بده

به این دوستمون ادرس بده عزیزم اگه تهرانی،ثواب میکنی

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂