2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 478215 بازدید | 4580 پست
یک موضوعی درباره مهدوی برای من خیلی عجیبه اینکه تقریبا هیچ بچه ای را در آزمون ورودیش مردود نمیکنه و هر کس از دوست و آشنا و اطرافیان را دیدم همه بچه هاشون مهدوی قبول شدند با اینکه بعضی ها آز مدارس معمولی را قبول نشده بودند . ظرفیت مدرسه خیلی بالاست یا تعداد افرادی که بعد از قبولی انصراف میدن زیاده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوین جان

سراغ دارم کسانی را که قبول نشده اند
یکیشون مادرش دندان پزشکه و پارسال قبول نشد نه خرد و نه مهدوی
یکی دیگه همسایه بالایی خودمونه

یکی دیگه امسال با ما امتحان داد و قبول نشد و حتی مورد عدم قبولی را هم به ایشان گفته اند
قبل از ازمون با مادرش اشنا شدم و تلفنی بعدش با هم صحبت کردیم

اما خوب انگار برای پیش ۵ کلاس۲۰ نفره داره خوب میشه صد نفر و ظرفیت بالایی است
الی جان

به نظر من عامل اصلی چشم و هم چشمی ها خانواده ها هستند
من در مورد مهد ستارگان هم بسیااااار از این مطالب شنیدم ولی دخترم ۲ ساله داره در این مهد رفت و امد میکنه و در کلاس دخترم مادرانی تحصیل کرده و منظم و موقر هستند که اصلااااا همچین مواردی به چشمم نخورده

بعد هم در مهدوی شنیده. ام لباسها و کیفهاو کلیه وسایل باید ساده باشه و عدم صحبت راجع به سفرهای خارج و ....... یک قانون است و خیلی هم اجرای قانون جدی است
مرسی شیمن جان ١٠٠ نفر واقعا ظرفیت خیلی زیادی هست و شاید به خاطر همینه که آمار قبولی مدرسه بالاست و فکر می کنم چون خیلی ها هم بعد از قبولی به دلایل مختلف انصراف میدن تعداد بیشتری از ظرفیت قبول می کنند .
در مورد آزمون مهدوی ابتدا دخترم رو تنها به طبقه بالا بردند که حدود بیست و پنج دقیقه طول کشید متاسفانه همون موقع ازش پرسیدم مامان چطور بود گفت خوب بود گفتم چی پرسیدن گفت نمی دونم