@lagharii___asan این پیج منه دوره به زودی شروع میشه بیاین
سلام دوستان گلم من این پیج راه اندازی کردم تا با هم بتونیم به وزن ایدآل برسیم و راهکار لاغر شدن و تناسب اندام اینجا میزارم
پایه اصلی رژیم من کالری شماری هستش در کنار ورزش
✔️رژیم اصلی کالری شماری هستش یعنی روزانه مواد غذایی که مصرف میکنید رو تو اپ های مثل مانکن یا کرفس وارد میکنید که من خودم از مانکن استفاده میکنم این کالری شمار ها میزان کالری مورد نیاز شمارو با توجه به قدو وزن و فعالیت روزانه تون بهتون میده که برای تثبیت وزن هستش و شما اونکالری رو باید منهای پانصد بکنید که وزن کم کنید و اگرم سیصد مثلا کم کنیده دوره لاغریتون طولانی تر میشه
✔️خب حالا در رابطه با میزان ورزش: بهتره اوایل شروع رژیم سه روز در هفته ورزش بکنید بعد کم کم بیشتر بشه من خودم روزانه سی دقیقه حلقه میزنم که بنظرم تاثیر خوبی داره شما میتونید هر ورزش دیگه ای انجام بدین
بعد یک نکته این هست بعضیا ورزش روزانه که باعث شده مثلا ۲۰۰کالری بسوزنن به کالری روزانشون اضافه کنن و ۲۰۰کالری بیشتر بخورن که که این کار اشتباهیه ۵۰۰کالری از کالری مورد نیاز کم میشه + کالری سوزانده شده از ورزش کردن
✔️برای کاهش بهتر و بیشتر میتونید یک روز در هفته فقط ۶۰۰کالری مصرف کنید که شاید اوایل سخت باشه پس از ۸۰۰شروع کنید و کم کم کمترش کنید
✔️روزای شنبه م وزن کشی میکنیم بهتره صب به صورت ناشتا باشه قبلش دسشویی رفته باشیم و یک ساعت بعد خواب باشه و غیر شنبه ها وزن نکنید و در دوره عادته ماهان وزن کشی نکنید بهتره چون وزن کاذبه وزن بین نیم تا سه کیلو به صورت کاذب افزایش پیدا میکنه