2777
2789
عنوان

بچه ها کارای مادر شوهرم یادم نمیره

257 بازدید | 26 پست

هر کاری میکنم کاراش یادم نمیره ما یه بار نامزدیمون به هم خورد منم طلاهایی که برام گرفته بودن رو پس دادم دوباره به هم رسیدیم نه برای صیغه نه برای عقد محضری هیچ کادویی بهم نداد طلاهای قبلی م هم بهم بر نگردوند روز عروسی با خواهر شوهرام هر سه تاشون نفری یه النگو کمتر ۳ گرم انقدر نازکه ک نگو بهم دادن الان ۱ ساله عروسی کردم یادم نمیره کاراشو دلم میخواد یه جور تلافی کنم که جیگرش بسوزه ولی نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به همسرت نگفتی از مادرش طلاهاتو طلب کنه؟خودت در قبال خودت کوتاهی کردی

میگه حتما همون موقع فروخته در صورتی که من اخلاق مادر شوهرم و میدونم که طلا بفروش نیست

منم به خاطر اینکه زندگیم خراب نشه دیگه حرفش و نزدم

به نظرم دیگه سعی کن ببخشی مادر شوهرتو؛ چون اولا ذهنت آروم میشه و بعدم یهو دیدی بر وفق مراد تو شد و طلاهاتم داد...بیخیال یه موضوع که بشی و تو دلت طرفو ببخشی؛ خود به خود مشکل حل میشه.... تو ذهنت ببخش هم اونو و هم طلاهاتو.. میبینی که اصلا همه چیز به نفع تو برگشت

از طرفی هم شوهرم هش سمت اونا غش میکنه بعد عروسی، انگار نه انگار اینا همون ادمان 

اسی من دقیقاهمین مشکل شمارودارم,کادوهامم بردن,جالب اینه شوهرم همش طرفشه,روزی که سرمادرشوهربحث نداشته باشیم شب نمیشه خودش توخونش راحت نشسته دعواواعصاب خوردیش مال منه 

اسی من دقیقاهمین مشکل شمارودارم,کادوهامم بردن,جالب اینه شوهرم همش طرفشه,روزی که سرمادرشوهربحث نداشته ...

ما هم سر مادر شوهرم زیاد بحث میکنیم شوهرم میگه باید ببخشی انگار بخشیدم زوریه

ما هم سر مادر شوهرم زیاد بحث میکنیم شوهرم میگه باید ببخشی انگار بخشیدم زوریه

من بزورودعواشوهرم میبرم خونه مامانش تازه میگه توبامامانم گرم نیستی انگاررفتاراشونویادم رفته