هر کاری میکنم کاراش یادم نمیره ما یه بار نامزدیمون به هم خورد منم طلاهایی که برام گرفته بودن رو پس دادم دوباره به هم رسیدیم نه برای صیغه نه برای عقد محضری هیچ کادویی بهم نداد طلاهای قبلی م هم بهم بر نگردوند روز عروسی با خواهر شوهرام هر سه تاشون نفری یه النگو کمتر ۳ گرم انقدر نازکه ک نگو بهم دادن الان ۱ ساله عروسی کردم یادم نمیره کاراشو دلم میخواد یه جور تلافی کنم که جیگرش بسوزه ولی نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭
فقط دلم میخواد کاری کنم که همون جور که دل منو شکست دلش بشکنه
نه عزیزممم واگذار کن به خدا...تو انتقام بگیری تهش خودت پشیمون میشی. بذا خدا دست به کار میشه؛ ولی ببخش...واقعا ببخش...نذار هیچکس آرامشتو بهم بزنه..دنیا همینه..مادرشوهره دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خيلي اختلاف دارم سر خانواده شوهرم هميشه دعوا بحث با اينكه باردارم هميشه دعوا ميندازن ولي الان چند مدته نميرم خونشون ديگه شوهرمم ميگه خيلي جدي ميگم من نميرم
اينقدري دلمو شكستن كه حتي تو ي ساختمونيم دوست ندارم هيچوقت روبه رو بشم باهاشون متنفرم
99/9/9خانواده شوهرم ادم شدن ايشالا خودمم از ٤٥كيلو شدم ٧٠تا كيلو 💪🏻💪🏻