2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسط وام ازدواج.بعدشم یه ضد افتاب میخوام بخرم الارو

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢

مگ واریز کردن؟ هفت تومن دیگه میذاریم روش باقی بدهی به مستاجرمون صاف بشه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

اگههههههه واریز کنن مرداد عروسی داداشمه ی لباس باهاش میخرم 

هر چند یه تومنم باید از مامانم بگیرم 

اینم بگم یارانه کل خانواده رو من میگیرم بنابر این این وامم مال منه😂😂😂

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

راستشو بخوای می‌خوایم بعد دوسال بریم عکسای عروسیمونو از آتلیه بگیریم😍😍😍خیلی ذوق دارم فک میکردم دیگ هیچوخ قسمت نمیشه عکسامو بگیرم

با بقیشم یکم مرغ و گوشت می‌خریم خیلی وقته فریزر بیچاره م خالیه

من ی قرعه کشی گذاشتم هرماه 90تومن یارانه رو  میدم قسط قرعه.

بخاطر همین ثبت نام نکردم..

1ملیون تو 1 روز از دستمون میره بعد من هرماه لنگ پول قرعه میمونم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اره منم میخوام اگه بشه یه النگو بزا دخترم بگیرم چقده؟النگو ستیز صفر سبک

یه گرم و نیم میشه با یه میلیون خرید

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
پس نمیشه فک کنم یکو پونصد شه برجسته نبود کاغذا

والا از نزدیک ندیدم!!تو عکس دیدم قشنگ بود.باید بری بپرسی دیگه شاید بشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی