2777
2789
عنوان

مشکل برگزاری عروسی بخاطر کرونا

4928 بازدید | 49 پست

سلام دوستان ما دوسال خورده ای هست عقدیم قرار بود امسال تابستون عروسی بگیریم اما بخاطر کرونا فک کنم نمیشه چون تالارا بسته ان بنظرتون چیکار کنم بدون عروسی بریم سرخونه و زندگی یا بمونیم که کرونا بره. خودمو و شوهرم واقعا دیگه از عقد خسته شدیمو نمیدونم الن چیکار کنم

😐 خیلی سخته!

اگه عروسی نگیری ب دلت میمونه

اگه ام بگیری.. ک نمیشه!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانواده هاتون مشورت کنید

اگر موافق بودن برید سر خونتون بعد کرونا عروسی بگیرید

یکم عجیبه ولی بهترین راهه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیزم آدما خیلی باهم فرق دارن یکی مثل من به هیچ عنوان حاظر نیست از عروسی بگذره من خودم میگفتم بمیرمم باید عروسی بگیرم اون شب واسم همه چی بود 

ولی یکی چندان واسش مهم نیست 

شماهم ببین خودتو شوهرت چی رو بیشتر میپسندین و دوست دارین همون رو انجام بدین

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

عروسي پسرخاله همسرم هم عيد بود ، پولشون رو از تالار پس گرفتن

ولي چون خونه اجاره كرده ميخواد تير توي باغ عروسي بگيره

الان هممون مونديم بريم ، نريم ؟؟🤦🏻‍♀️

باردارم هستم من

با شوهرمم خيلي صميميه

مثل داداش

مليكا هستم🥰

اخه میگن تا واکسن نیاد کرونا هست یعنی شاید یک سال دیگه هم طول بکشه. بعد رفتن سر خونه زندگی که نمیشه عروسی بگیرم مثلا بعد یکسال مگراینکه یک سالگرد ازدواج بگیرم