2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاید ببینم چتری بزنم یا نه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 68 پست
ببین از قسمت جلوی چتری یه کم جدا کن صاف بریز رو چشمات شونه کن چونه رو مثال زدم اندازه شو تا هرجا خاس ...

مرسی عزیزم زاویه رو می‌دونم چی میگی کلا جلو موهای بقیه رو این مدلی کوتاه میکنم فقط دو تا  چیز

یکی اینکه تو کلیپ ها همه میپیچن بعد کوتاه میکنن انجام ندم اونو دیگه؟

دوم

من چتری  نازک خ کم حجم می‌خوام اون قسمت رو میگی ی دسته از چتری ها رو بگیر توجیه نشدم عزیزم همشو یعنی اول کاری بعنوان راهنما کوتاه نکنم؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مثلث از وسط پیشونیت جدا میکنی که قاعدش به سمت پیشونیت باشه بعد میپیچونیش و تقریبا اگه موهات لخته تا وسط بینیت کوتاه میکنی اینطوری وسطش کوتاه تر میشه بغلا بلند تر بعد کم کم روی صورت کوتاه میکنی که یهو خراب نشه تا جایی که خوشت بیاد

منم مثل تو خسته شوم از بس بستم با کش مال خواهرمو چتری زدم مال خودمم یکم بلند تر مدل یطرفه شده قشنگه ...

بنظرت چیکار کنم من دیگه خ بلند شده بی معنی 😂

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
کلا بزنم بالاکه  بهم نمیاد پیشونی م بلنده

بزن بابا

تنوعه

جلو مو سریع رشد میکنه

تا ابروهات کوتاه کن

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
یه مثلث از وسط پیشونیت جدا میکنی که قاعدش به سمت پیشونیت باشه بعد میپیچونیش و تقریبا اگه موهات لخته ...

مرسی عزیزم  آره موهام صافه و لخت 

فقط قسمت آخرش رو متوجه نمیشم بعد اینکه پیحوندم و کوتاه کردم چکار کنم بعدش 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

بچه ها من صورتم تقریبا گرد هست پیشونیمم نه خیلی بلنده نه خیلی کوتاه دلم کشیدع چتری بزنم بنظرتون بهم میاد؟؟؟😭😭😭😭

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
مرسی عزیزم  آره موهام صافه و لخت  فقط قسمت آخرش رو متوجه نمیشم بعد اینکه پیحوندم و کوتاه ...

باید شونه کنی بیاد روی صورتت بعد قیچی رو عمودی میگیری نوکشو سبک میکنی یعنی باقیچی یواش یواش قدشو کم میکنی تا جایی که مد نظرته 

باید شونه کنی بیاد روی صورتت بعد قیچی رو عمودی میگیری نوکشو سبک میکنی یعنی باقیچی یواش یواش قدشو کم ...

آره تو کلیپ ها دیدم انگار داری نوک زنی می‌کنی خرد اما این قسمتش رو میترسم زیادتوجیه نشدم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏